- Reaction score
- 5,161
samo igraj, nista vise od toga ti necu reci, cak nisi ni svestan koliko te jos stvari ceka 

Jednostavno magija.

Gledao sam sinoc malo strimovao si bio,bas sam se pitao sto igra macTacno 100i run kad mi bacio poslednju upgrade za mac koji sam jurio poslednjih 6,7 i nije hteo da baci
View attachment 672
Odradjeno sve sto moze skoro. Ostalo mi jos da odigram heat 32 i da pokupujem sve kod Contractora, sto nisam bas siguran da li cu raditi jer kontam da ce mi trebati jos jedno 100h
Steam kaze 120h, a verujem da ce ih biti jos
View attachment 675
Nisam mislio da cu posvetiti igri ovoliko vremena, ako bih davao ocenu, sto inace ne radim, ovo bi bilo 9/10 lagano. Neverovatno koliko su posvetili paznje prici, detaljima, raznovrsnosti u igri koja moze da se zavrsi za manje od 20 minutaJednostavno magija.
Mozda i najbolja igra koju sam odigrao u poslednjih 10+ godina. Svaka cast Supergiantu, da nam je samo vise ovakvih studija u industriji
View attachment 673
Mislim da cu pojuriti jos taj heat i onda napraviti pauzu. Jedva cekam naredni projekat ove ekipe.
View attachment 674
Pa da, jurio taj poslednji upgrade, a bio umoran kao pas, oči me ubiše I kao aj još jedan run, pa još jedan, mozda baci I nista. A danas u prvom runu odmah baci u prvoj sobiGledao sam sinoc malo strimovao si bio,bas sam se pitao sto igra mac

Sta?čekaj, stvarno nisi igrao igru na epic storeu?![]()