• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Hades

samo igraj, nista vise od toga ti necu reci, cak nisi ni svestan koliko te jos stvari ceka :)

World3 bossfight je najveca prepreka pocetnicima, ali i to postaje relativno lagano kad se malo ojaca i nauce osnove upgrade sistema i zabavne/mocne sinergije.

Jedina "stvar" koja mi je i dalje nesvarljivo teška i posle svih apgrejda i svega je Charon, the Mamojeb.

Ja ga retko diram pre Elysiuma, pre toga je baš kocka.

Ja sam ga cimnuo samo jednom, prvi put kada sam video "free money" ikonicu par ekrana posle pocetka run-a. :D

mislim da mi je on jedini ostao da ga nisam nikad pobedio, mozda sam malo izgubio posle i interesovanje, ali mi je iz nekog razloga tezi nego bilo koja faza Hada :D

Malo je teze ako si neki melee build, sa range oruzjem je lik kao i ostali, samo treba malo vise vremena da se ubije, ali pattern je lagan. Mene je samo prvi put ubio.

Tacno 100i run kad mi bacio poslednju upgrade za mac koji sam jurio poslednjih 6,7 i nije hteo da baci :D

1615024854402.png

Odradjeno sve sto moze skoro. Ostalo mi jos da odigram heat 32 i da pokupujem sve kod Contractora, sto nisam bas siguran da li cu raditi jer kontam da ce mi trebati jos jedno 100h :D

Steam kaze 120h, a verujem da ce ih biti jos :D

1615025252616.png

Nisam mislio da cu posvetiti igri ovoliko vremena, ako bih davao ocenu, sto inace ne radim, ovo bi bilo 9/10 lagano. Neverovatno koliko su posvetili paznje prici, detaljima, raznovrsnosti u igri koja moze da se zavrsi za manje od 20 minuta :D Jednostavno magija.
Mozda i najbolja igra koju sam odigrao u poslednjih 10+ godina. Svaka cast Supergiantu, da nam je samo vise ovakvih studija u industriji :D

1615024950227.png

Mislim da cu pojuriti jos taj heat i onda napraviti pauzu. Jedva cekam naredni projekat ove ekipe.

1615025168990.png

Tacno 100i run kad mi bacio poslednju upgrade za mac koji sam jurio poslednjih 6,7 i nije hteo da baci :D

View attachment 672

Odradjeno sve sto moze skoro. Ostalo mi jos da odigram heat 32 i da pokupujem sve kod Contractora, sto nisam bas siguran da li cu raditi jer kontam da ce mi trebati jos jedno 100h :D

Steam kaze 120h, a verujem da ce ih biti jos :D

View attachment 675

Nisam mislio da cu posvetiti igri ovoliko vremena, ako bih davao ocenu, sto inace ne radim, ovo bi bilo 9/10 lagano. Neverovatno koliko su posvetili paznje prici, detaljima, raznovrsnosti u igri koja moze da se zavrsi za manje od 20 minuta :D Jednostavno magija.
Mozda i najbolja igra koju sam odigrao u poslednjih 10+ godina. Svaka cast Supergiantu, da nam je samo vise ovakvih studija u industriji :D

View attachment 673

Mislim da cu pojuriti jos taj heat i onda napraviti pauzu. Jedva cekam naredni projekat ove ekipe.

View attachment 674
Gledao sam sinoc malo strimovao si bio,bas sam se pitao sto igra mac

Gledao sam sinoc malo strimovao si bio,bas sam se pitao sto igra mac
Pa da, jurio taj poslednji upgrade, a bio umoran kao pas, oči me ubiše I kao aj još jedan run, pa još jedan, mozda baci I nista. A danas u prvom runu odmah baci u prvoj sobi :D
Inače mi je mač najdosadniji od svih :/
Bow/fist/shield/gun/spear/sword mi je recimo neki poredak oružja, bow i fist su mi mozda egal. Jako je zanimljivo koliko se sve to menja kroz igru kako otkljucavas nove aspecte I probavas nove buildove.

Sent from my J9110 using Tapatalk

čekaj, stvarno nisi igrao igru na epic storeu? :D

Kul tekst na neočekivanom mestu :D

Sent from my J9110 using Tapatalk

Танасића познајем преко Фејсбука, често комуницирамо преко коментара, могу да га зовем, мада мислим да неће имати времена и за ово, мислим да није баш толико загрижени гејмер.

Igram pomalo ali sam mnogo spor i smotan pa sam posle 15 pokušaja tek stigao do zmije. Pročitao sam i poslušao vaše savete, jurim Atinine darove. Vredi li uzimati od Haosa?
Čekam pro kontroler pa da se malo uozbiljim.

IMHO, uzimaj koji god zhelish dar. To shto nekome ne lezhi odredjen dar ne znachi da tebi netje. Smatram da u pochetku igre nema potrebe za pratjenjem guide-ova i min-maxing, vetj samo papri kako god ti zhelish.

Back
Top Bottom