• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Hades

Vetj imam ukupno chetiri revive, ali ne pomazhe mi. Tu strelu ne mogu da smislim, najgore oruzhje u igri.
Kako da "gledaj da imas atinin..." kada je random? :D Ponekad dobijam toliko ogavne kombinacije da tripujem da me igra troluje.

Svi igrate na gamepad? Ozbiljno sam ja jedini m+kb tard?

ja nema sile da bih igrao na m&k. samo gamepad. ako daš atini nektar ona će ti zauzvrat dati poklon koji ako poneseš u run obezbedjuje da sledeći boon bude njen. jako velika šansa je da će jedan od tri ponudjena da bude deflect. ako ti ne odgovara bow, probaj koplje, pesnice ili adamant. koplje i adamant za kajtovanje, pesnice za close risky stil. svakako veći dps od mača

ja nema sile da bih igrao na m&k. samo gamepad. ako daš atini nektar ona će ti zauzvrat dati poklon koji ako poneseš u run obezbedjuje da sledeći boon bude njen. jako velika šansa je da će jedan od tri ponudjena da bude deflect. ako ti ne odgovara bow, probaj koplje, pesnice ili adamant. koplje i adamant za kajtovanje, pesnice za close risky stil. svakako veći dps od mača
E vala tju pesnice, volim iz blizine, a kapiram da tju konachno da probam i na gamepadu. Nikada nisam koristio te poklone koji budzhe shansu da next boon bude od nekoga. Uglavnom furam onaj da mi daje vetji damage kada radim napade od nazad.

ti pokloni su jedini način da malo imaš osećaj kontrole u igri. zato su ti korisniji od ostalih koji kao budže dmg, health i šta ti ja znam

E vala tju pesnice, volim iz blizine, a kapiram da tju konachno da probam i na gamepadu. Nikada nisam koristio te poklone koji budzhe shansu da next boon bude od nekoga. Uglavnom furam onaj da mi daje vetji damage kada radim napade od nazad.
I za pesnice ti je atina najbolji izbor, ima onaj deflect na attack, ne znam kako se tacno zove, ali ti je to najbolji izbor. I plus 1 na dash kupi ako nemas.
Inace koplje je meni bilo 2nd prelazakl posle strele, mozda je i lakse nego sa strelom, ali treba vise da se namesti od strele da bi bilo lagano.

Prosečna osoba prvi put pređe između 30. I 40. puta, ništa se brini, poklopiće se :)

Fora sa strelom je da koristiš special napad iz blizine jer funkcioniše kao shotgun. Ja main attack nisam često koristio sem ako mi se ne poklopi neki dobar čekić da ga poboljšam.

Btw, ono što sam ja radio je da počnem sa Hipnosovim giftom da bih imao para na početku, i odmah u 2. nivou prelazim na Kerberov zbog healtha.

Last edited:
podseti me zdra... s_hyperion :P jako cesto sam prelazio runove sa specijalima oruzja, a ne sa basic napadom. isto jedan od dobrih saveta

Ja sam ubioHades u 16om runu ja mislim prvi put, sa strelom, posle toga sa kopljem. U pocetku mi je stit bio najtezi, ali puska je zapravo najteza, jer najvise smara. Doduse, nisam koristio sve aspecte ni buildove jos.

Svako oruzje ima kombo, bar ja tako igram. Strela mi je uvek base, dash, spec recimo, mac mi je spec, dash, base i slicno...
Za pocetak je odlican taj kerber boon, njega sam zaboravio jer ga nisam koristio od pocetka. Sad manje vise levelujem samo sve redom, koristim one sta mi fali za quest.

Prosečna osoba prvi put pređe između 30. I 40. puta, ništa se brini, poklopiće se :)

Fora sa strelom je da koristiš special napad iz blizine jer funkcioniše kao shotgun. Ja main attack nisam često koristio sem ako mi se ne poklopi neki dobar čekić da ga poboljšam.

Btw, ono što sam ja radio je da počnem sa Hipnosovim giftom da bih imao para na početku, i odmah u 2. nivou prelazim na Kerberov zbog healtha.

al strela lesi sa artemidinim dash attack i pojacanim powershot, to bi trebalo da je medju najvecim dmg od "udaraca" u igri

Sinotj po prvi put igrao s gamepadom, razlika u poredjenju s kb+m nebo i zemlja. Momentalno sam doshao do Hada samo s jednom smrtju i skoro ga ubio. Drugi put je ishlo malo loshije, kapiram zbog shit boons, ali sada barem znam da je i tekako mogutje ubiti ga uskoro.

Sada tje lakshe da ide. To mi je bilo iz tretjeg pokushaja na gamepadu. Kapiram da bih uspeo kad-tad km+m, ali ne bih da budem mazohista duzhe no shto je potrebno.

e da, može neko da mi objasni čemu ono biranje 4,5 boonova na kraju kad pređeš?

Pa kao da pokažeš drugima neki dobar combo boonova, šta ti je pomoglo, itd.

Kada se pređe Hades, običaj je da se okači slika builda sa kojim si prešao 🙂
ahhh, sada znam.

Koristio sam rukavice.
Imao sam deflect na attack i na cast, Zevsov ulti, oni crno/crveni krugovi shto se vrte i seckaju kad uradim dash, a ostalo jbg. ne setjam se. Sledetji put skrinshot. :3

Back
Top Bottom