• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Hades

tip: hug your father
its-goofy-time-no-dad-no-23547044.png

Pre neki dan sam koknuo Hadesa po prvi put, ali nisam imao vremena da puno igram posle toga. Gomilu stvari hocu da otkljucam, a nema se kad.

Igram ja, meni je sve ok. Framerate zna da zaštuca malo kad je baš haos na ekranu, ali ne smeta. Ne znam kako je TV modu, samo sam handheld igrao.
Jedino što baš jede bateriju, imaš vremena za možda 3 full prelaska.

Igram ja, meni je sve ok. Framerate zna da zaštuca malo kad je baš haos na ekranu, ali ne smeta. Ne znam kako je TV modu, samo sam handheld igrao.
Jedino što baš jede bateriju, imaš vremena za možda 3 full prelaska.
Haha ja igram tipa 20-30 minuta uvece u time windowu nakon sto deca i zena zaspu a ja se jos nisam komirao :D. Izdrzace baterija toliko.

Haha ja igram tipa 20-30 minuta uvece u time windowu nakon sto deca i zena zaspu a ja se jos nisam komirao :D. Izdrzace baterija toliko.
takvim ritmom sam ja presao celu igru, opusteno, krenuces sa 30min i onda ces povezivati lagano sat-sat i po :D

Posle prvog prelaska, sada mi je maltene sve u igri drasticno lakse. Cak i world3 bossfight i Hades su sada ono, manageable.

Snimio sam dva zanimljiva prelaska u poslednje vreme, doduse samo fajt sa Hadom, prvi je fist sa ogromnim dodgom, mislim da je bilo oko 45% ukupno, ne secam se sad vec, a drugi je bow koji sam malopre zavrsio, ali me mega kenjao sa boonovima, za hammer najbitniji za special i upgrade boons za demeter special do 8og lvla od starta. Doduse malo sam fejlovao na ovom drugom runu, nisam se previse cuvao.

Vredi li čemu taj automatski dodge? Nikada ga nisam budžio jer mi deluje kao waste, obično možeš sam sve da izbegneš. Deluje mi da više vredi ulagati u ofanzivu.

nisam nesto preterano odusevljen bio automatskim dodge-om, nista spec

Vredi li čemu taj automatski dodge? Nikada ga nisam budžio jer mi deluje kao waste, obično možeš sam sve da izbegneš. Deluje mi da više vredi ulagati u ofanzivu.
Dodge je nerealno dobar. Još je ovo half build bio, nisam se trudio da idem max, a nisu me nesto ni služili boonovi.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Evo par Hades runova od danas, buildovi su skroz random, posto zavrsavam questove i farmam.
Prvi run sa beowolf aspectom, dosta pogubljeno, ali uspeo

I dva sa fistom, igram malo demether aspect umesto zagreus u poslednje vreme, prvi je ares doom dmg, a drugi artemis/demether recimo, a zapravo je sve i svasta :D

Ja sam juce krenuo da igram ovo divno ostvarenje na Switchu,prosto sam zapanjen kako dobro igra radi na konzoli,neverovatno.
Lepota je sta su sve izvukli i kako je milina za igranje.
Igra je po sebi teska,ali taman je toliko teska da cim pogines imas zelju jos jednom da probas i naravno vezbajuci odes sve dalje i dalje 5 sati kasnije sam poceo da psujem i oca i majku sto moram na spavanje.
Odlican naslov koji ce se jos dugo igrati

Back
Top Bottom