tip: hug your father

tip: hug your father

OK je, malo igram na PC-u, malo na switchu. Crosssave radi.Jel igrao neko na switchu? Kakav je port?
ja sam konstantno igrao na switchu, samo sam se prebacio na PC pred final end game, cisto da vidim razliku. opet bih tako igraoJel igrao neko na switchu? Kakav je port?
Haha ja igram tipa 20-30 minuta uvece u time windowu nakon sto deca i zena zaspu a ja se jos nisam komiraoIgram ja, meni je sve ok. Framerate zna da zaštuca malo kad je baš haos na ekranu, ali ne smeta. Ne znam kako je TV modu, samo sam handheld igrao.
Jedino što baš jede bateriju, imaš vremena za možda 3 full prelaska.
. Izdrzace baterija toliko.takvim ritmom sam ja presao celu igru, opusteno, krenuces sa 30min i onda ces povezivati lagano sat-sat i poHaha ja igram tipa 20-30 minuta uvece u time windowu nakon sto deca i zena zaspu a ja se jos nisam komirao. Izdrzace baterija toliko.

Pa da, kada klikne, odjednom ne moram da spavamtakvim ritmom sam ja presao celu igru, opusteno, krenuces sa 30min i onda ces povezivati lagano sat-sat i po![]()
. Fora je drzati koncentraciju do tad.
povecaj EM na hada, da bude zanimljivije 
Dodge je nerealno dobar. Još je ovo half build bio, nisam se trudio da idem max, a nisu me nesto ni služili boonovi.Vredi li čemu taj automatski dodge? Nikada ga nisam budžio jer mi deluje kao waste, obično možeš sam sve da izbegneš. Deluje mi da više vredi ulagati u ofanzivu.