meh prekasno je stigla "funkcionalna" piraterija
nije zgodno igrati se piratskih igara na ps4...svakako je bilo neuporedivo lakse sa ps3 retail piratima
kao prvo exploit ps4 je drugaciji a i promenilo se par stvari kod same zastite igara kao i stanje na piratskoj sceni
svaka igra zahteva specifican "repack" za potrebe odredjenog ps4 firmware-a
a koliko vidim taj proces nije univerzalan cak ni u okviru jednog istog firmware-a
kada se na sve to dodaju patchevi, dlcs, old fw compatibility+saves muka je jos veca
nije tajna kako se to radi ali svakako je dugaaaaacak i mukotrpan trail and error proces
honor among thieves tj scenska pravila su nestala sa ps4...posto se zahteva mnogo veci trud i entuzijazam od jednostavnog disk ripovanja
jako malo ljudi se time bavi i jako je postalo skupo zezati sa time
igre su preskupe, dlcs samo seva, posto se sve packuje ponovo nema vise sony link od igre + par mega crack sa filehostera
sada svi ti gigabajti moraju da se hostuju na 2-3 premium servera, safelink, pa posle par meseci opet sve ponovo....piraterija jbg
a lagano cu da zanemarim kako to zahteva neko znanje! i baratanje sa ostalim internet piratskim potrebama
generalno na sceni postoje 2 verzije signed igara koje kruze
v1.0ish verzije igre, koje releasuje recimo DUPLEX/randoms...ponekad odrade i patch koji radi za aktuelni FW exploit ponekad ne
zavisi kolko je komplikovano tj koliko znaju ili ne znaju da naprave working frankestajna....a mozda ih i mrzi da se cimaju
taj nacin ima manu tj maltene 0% compatibility sa old/future patches, dlcs, savegames etc
ali igre rade....zavisi od same igre koliko je dobra ili losa u "osnovnoj" verziji
druga varijanta dolazi sa ps3repack.net...i ta varijanta tezi ka savrsenstvu gde sve radi svuda sa najvnovijim patches dlcs i compatibilty-jem etc etc
sa mnogo vecim katalogom igara od ostalih
ne pratim scenu...al prozujim ponekad da povatam nov info cisto radi reda
koliko sam video sam 7.55 exploit se ne ponasa bas stabilno za razliku od 7.50....al uglavnom radi
nonstop su prepiske.....igra radi/ne radi ovako, startuj ovako ili onako exploit...stalno nesto experimentisu...njih par dobrih dusa
ps4 homebrew masina...nema to....barem ne sa ovim nacinom exploita
ja gruvam nove firmware sve dok se ne smiluju da shareuju "superiorniju" varijantu exploita...pa makar morao da kupim novu ps4 za hombrew zezanje