• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 Hacking news,exploits homebrew....

Nerviralo me je sto moram da brinem hocu li greskom upgrade-ovati firmware, tako da sam se prebacio na offline resenje.
Kupio sam ESP8266 za 800 dinara, flesovao ga i sada imam jailbreak koji ne zahteva internet ili upaljen kompjuter. Uz to imam ostale benefite (ftp) koji su mi potrebni.
Cini mi se da je i stabilnost bolja (iako se kernel panic i dalje desava ponekad), ali to je mozda i placebo.

Posto neke ps5 igre stutteruju, kupio sam external enclosure i kc3000.
Igre koje sam do sada probao rade bez problema (Terminator, Sifu, Sackboy), iako je brzina skoro 4 puta sporija od one koju Sony preporucuje. Steta sto nije moguce pokrenuti R&C, to bi bio dobar test koliko je brzina ssda zaista bitna. U ps4 igrama je razlika minorna (sekundu duze ucitava zone u BB).
Prebacivanje igara je takodje dosta jednostavnije - na kompu za par minuta prekopiram igru na exFAT ssd, povezem enclosure sa konzolom i startujem igru preko itemzflowa (nije potrebno instalirati pakete kao za ps4 igre).

Doduse, ruzna konzola sada izgleda jos gore:
1721992411398.png

Last edited:
Izasla je nova verzija etaHENa za ps5 jailbreak.
Novosti su povecana stabilnost, remote play podrska i novi tool za dekriptovanje igara, tako da su DeS i dmc5 konacno playable.

Dobar si :D ja reko ima pec kao za blodborne da radi u priblioznih 60,znam da mi je igra letela na seriji x iako je ps5 inferiornia u 120 :)

GfupKDWXkAAXbQg

To nece skoro. Ali bi trebalo da mogu hakabilne konzole da se nadju na KP po dobrim cenama.

Jel pratite PS5Homebrew scena? Koliko su ove tvrdnje tacne?
Citam sad, sve su ovo clickbait naslove i napumpane tvrdnje koji u sustini nemaju veze sa onim sta se zapravo moze uraditi sa tim BootROM kod-om

Back
Top Bottom