• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 Hacking news,exploits homebrew....

A kao da je izaslo nesto od igara nakon 7.55...

Ghost of Tsushima kao jedna od poslednjih i to je to.

Pa sad, tu je i Miles Morales, Sackboy Adventure, gomila 3rd partija sa kraja 2020 i sve u 2021. Bice jos Horizon2 i mozda GoW. Ko zna sta ko hoce da igra na PS4...

meh prekasno je stigla "funkcionalna" piraterija
nije zgodno igrati se piratskih igara na ps4...svakako je bilo neuporedivo lakse sa ps3 retail piratima

kao prvo exploit ps4 je drugaciji a i promenilo se par stvari kod same zastite igara kao i stanje na piratskoj sceni

svaka igra zahteva specifican "repack" za potrebe odredjenog ps4 firmware-a
a koliko vidim taj proces nije univerzalan cak ni u okviru jednog istog firmware-a
kada se na sve to dodaju patchevi, dlcs, old fw compatibility+saves muka je jos veca

nije tajna kako se to radi ali svakako je dugaaaaacak i mukotrpan trail and error proces
honor among thieves tj scenska pravila su nestala sa ps4...posto se zahteva mnogo veci trud i entuzijazam od jednostavnog disk ripovanja

jako malo ljudi se time bavi i jako je postalo skupo zezati sa time
igre su preskupe, dlcs samo seva, posto se sve packuje ponovo nema vise sony link od igre + par mega crack sa filehostera
sada svi ti gigabajti moraju da se hostuju na 2-3 premium servera, safelink, pa posle par meseci opet sve ponovo....piraterija jbg
a lagano cu da zanemarim kako to zahteva neko znanje! i baratanje sa ostalim internet piratskim potrebama

generalno na sceni postoje 2 verzije signed igara koje kruze

v1.0ish verzije igre, koje releasuje recimo DUPLEX/randoms...ponekad odrade i patch koji radi za aktuelni FW exploit ponekad ne
zavisi kolko je komplikovano tj koliko znaju ili ne znaju da naprave working frankestajna....a mozda ih i mrzi da se cimaju
taj nacin ima manu tj maltene 0% compatibility sa old/future patches, dlcs, savegames etc
ali igre rade....zavisi od same igre koliko je dobra ili losa u "osnovnoj" verziji

druga varijanta dolazi sa ps3repack.net...i ta varijanta tezi ka savrsenstvu gde sve radi svuda sa najvnovijim patches dlcs i compatibilty-jem etc etc
sa mnogo vecim katalogom igara od ostalih

ne pratim scenu...al prozujim ponekad da povatam nov info cisto radi reda
koliko sam video sam 7.55 exploit se ne ponasa bas stabilno za razliku od 7.50....al uglavnom radi
nonstop su prepiske.....igra radi/ne radi ovako, startuj ovako ili onako exploit...stalno nesto experimentisu...njih par dobrih dusa

ps4 homebrew masina...nema to....barem ne sa ovim nacinom exploita
ja gruvam nove firmware sve dok se ne smiluju da shareuju "superiorniju" varijantu exploita...pa makar morao da kupim novu ps4 za hombrew zezanje:)

Imao sam bio Slim na 5.05 i prodao ga, ali od tad je izašlo par baš dobrih igara koje bi igrao (RE2/RE3 Remake, Sekiro, TLoU2, NIOH 2..),
a nemam ništa protiv da ponovo obrnem DS trilogy, BB, TLoU1, GoW, Uncharted...tako da ću gledati da nabavim jedan Slim na 7.50-7.55.

Razmisljam da nabavim klincima PS4 pa imam par pitanja. Ne zanima me online igranje vec klasicno igranje u dva igraca ili solo naravno. Zanima me pre svega koliko je prosto koriscenje konzole za decu tj. da li dovoljno samo da se ukljuci konzola i izabere igra? Sad trenutno imaju XBOX 360 koji je modovan, a pre toga su imali WII, WII U i Switch, 3ds, PSP. Na svim konzolama je bilo dovoljno samo da upale konzolu i da startuju igru. Eventualno na Switchu je bilo potrebno ponekad pokrenuti hack, ali to je bilo bas retko.
Zanima me do kog FW moram da trazim konzolu da bih mogao da pokrenem hack? Koliko vidim poslednji je 8.03 a na YT postoje neki tutorijali kako da se pokrene hack na tom FW? Da li je bolje uzeti slim ili fat konzolu? Koliko je hack stabilan, da li se desava da puca? Sto se tice igara, da li dovoljno uzeti varijantu od 500gb ili da idem na TB? Da li je moguce dodati eksterni hard kao na Switchu? Od igara me sad najvise interesuje RDR 2 i God Of War, pa me zanima da li rade bez problema? Hvala na odgovorima i sugestijama.

Razmisljam da nabavim klincima PS4 pa imam par pitanja. Ne zanima me online igranje vec klasicno igranje u dva igraca ili solo naravno. Zanima me pre svega koliko je prosto koriscenje konzole za decu tj. da li dovoljno samo da se ukljuci konzola i izabere igra? Sad trenutno imaju XBOX 360 koji je modovan, a pre toga su imali WII, WII U i Switch, 3ds, PSP. Na svim konzolama je bilo dovoljno samo da upale konzolu i da startuju igru. Eventualno na Switchu je bilo potrebno ponekad pokrenuti hack, ali to je bilo bas retko.
Zanima me do kog FW moram da trazim konzolu da bih mogao da pokrenem hack? Koliko vidim poslednji je 8.03 a na YT postoje neki tutorijali kako da se pokrene hack na tom FW? Da li je bolje uzeti slim ili fat konzolu? Koliko je hack stabilan, da li se desava da puca? Sto se tice igara, da li dovoljno uzeti varijantu od 500gb ili da idem na TB? Da li je moguce dodati eksterni hard kao na Switchu? Od igara me sad najvise interesuje RDR 2 i God Of War, pa me zanima da li rade bez problema? Hvala na odgovorima i sugestijama.

Nakon svakog paljenja konzole mora da se pokrene hack što je 10-15 sekundi posla, hack je izašao do 7.55 verzije, ali je preporučljivo tražito starije tipa 6.72 pošto je stabiliniji hack prilikom pokretanja istog.
Sve igre rade bez problema, ali rade samo igre koje su izašle do te verzije softvera konzole (uključujući i nju), znači ne mogu se igrati igre koje su izašle nakon 7.55 verzije konzole.
Zavisno od broja i veličine igara, 500GB može biti malo ali može eksterni HDD da se kači.
Preporuka da se juri Slim konzola a ne Fat.

Ja sam baš sam naručio neku Slim sa 7.50 verzijom..

Sa poslednjom verzijom GOldHEN-a konzola opusteno ide u rest mode tako da nema potrebe da se Hack pokrece svaki put nego samo kada se konzola skroz ugasi, sve fercera savrseno.

Hvala na odgovorima. Sad znam sta da trazim i gledam. Video sam na YT da pokrece hack na 8.03 ali mi nesto nije izgledalo sigurno. Bacam se na potragu jeftinog slima. [emoji106]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Javljajte ljudi iskustva sa ovime, pa da se častim jedan PS4 ako valja :D

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

S jedne strane, proces je smesan i traje tipa minut, s druge strane mora da se zrtvuje jedan usb flash da bude samo za to :P

Modovao sam moj ps4 slim koji nisam upalio 2 meseca.
Sve ok. Bio sam na FW 8.55 cini mi se.

Ima programa kako da konvertujes PS2/PS1 igre u pkg.
Compatibility je ocajan za PS1 posebno.

Imam hiljadu nacina da igram PS1 igre, ali eto, nije idealno nikako na PS4. Ne zalim se, just sayin'. :)
Preko retroarcha bi PS1 trebalo da radi.

Na wololo je izasla lavina novih homebrew resenja za FW9.0

Ja sam još uvijek na 5.05. Kažu da je to još uvijek najstabilniji FW za jailbreak. Poslije njega najstabilniji je 9.00. Da li da pređem na 9.00? Znam da ako pređem ne mogu natrag.

Back
Top Bottom