• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 Hacking news,exploits homebrew....

Nerviralo me je sto moram da brinem hocu li greskom upgrade-ovati firmware, tako da sam se prebacio na offline resenje.
Kupio sam ESP8266 za 800 dinara, flesovao ga i sada imam jailbreak koji ne zahteva internet ili upaljen kompjuter. Uz to imam ostale benefite (ftp) koji su mi potrebni.
Cini mi se da je i stabilnost bolja (iako se kernel panic i dalje desava ponekad), ali to je mozda i placebo.

Posto neke ps5 igre stutteruju, kupio sam external enclosure i kc3000.
Igre koje sam do sada probao rade bez problema (Terminator, Sifu, Sackboy), iako je brzina skoro 4 puta sporija od one koju Sony preporucuje. Steta sto nije moguce pokrenuti R&C, to bi bio dobar test koliko je brzina ssda zaista bitna. U ps4 igrama je razlika minorna (sekundu duze ucitava zone u BB).
Prebacivanje igara je takodje dosta jednostavnije - na kompu za par minuta prekopiram igru na exFAT ssd, povezem enclosure sa konzolom i startujem igru preko itemzflowa (nije potrebno instalirati pakete kao za ps4 igre).

Doduse, ruzna konzola sada izgleda jos gore:
1721992411398.png

Last edited:
Izasla je nova verzija etaHENa za ps5 jailbreak.
Novosti su povecana stabilnost, remote play podrska i novi tool za dekriptovanje igara, tako da su DeS i dmc5 konacno playable.

Dobar si :D ja reko ima pec kao za blodborne da radi u priblioznih 60,znam da mi je igra letela na seriji x iako je ps5 inferiornia u 120 :)

GfupKDWXkAAXbQg

To nece skoro. Ali bi trebalo da mogu hakabilne konzole da se nadju na KP po dobrim cenama.

Back
Top Bottom