• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Grand Theft Auto VI

Kolko ti nekada pesma zvuci daleko bolje kad je vidis kao spot ili u ovom slucaju trailer. Malo me sramota da kazem da nisam zvanicno znao za Tom Petty-a pre ali kad sam overio pesme na YT, skonto da sam cuo 80% njegovih pesama negde pre. Skinuo odmah neki best off od 30ak pesama i skoro svaka pesme je vrh. Ne znam kako sam zaobiso ovakvu legendu od rokera.

Tako nesto valjda, ali brate dozivotno LOL kao da je cukno server od CIA ili NSA-a.
Dok ga je u hotelu cuvala policija posle par hakovanja velikih korporacija, upao je u Rockstar sa smart TV-om, mobom i Amazon Fire Stick-om i trazio pare / lekovao sve zivo.

Mali je genije uz ocigledne psihicke probleme, i jasno je svima da ce opet hakovati i praviti haos cim dobije prvu priliku. Hakovo neki finansijski sajt i ukrao podatke za par hiljada korisnika, hakovao Uber, dva UK mobilna provajdera i trazio pare, od nvidije uzo 1TB trazio ransom i objavio deo podataka.

Ma to kod amera ide tako, i onda za 5 god napolje izadje :D

U UK je pa jos ima sansu za "normalan zivot" iza resetaka. Da je u Americi, bacili bi ga u gen pop da ga neko izbode u roku od par dana.

A da je u USA upo na CIA/NSA server, isao bi u solitary confinement do kraja zivota...

Sad su na LinkedIn-u popularni narativi "remote posao mi je omogućio da provodim više vremena sa porodicom", "rad u kancelariji je stresan i neproduktivan", "poslodavci krše moje pravo da radim šta hoću i odakle hoću".

Srećom ja idem peške ali realno jeste da posle GSP-a stigneš na posao već umoran.

Back
Top Bottom