Gomila iscepkanih 1s scena, jako malo nečeg konkretnog može ovde da se vidi, osim grafike
pa muski nije latino?Nisam neshto naprzhen, mada nikada nisam bio preterano fan GTA serijala, mozhda bih mogao o tome u odredjenu temu.
No, petica mi je legla, bila mi je igriva i zabavna do kraja priche. Ne svidja mi se shto vodam Latino likove, jer su mi do sada izazivali transfer blama u igrama kada krenu sa Latino geng kulturom, slengom i sve shto ide uz to. Mozhda GTA6 to promeni.
Igratje se, na rachunaru, normalno.
gta5 ti je kalifornija družeJa bih mozda malo vise voleo njihove take on california, mada i florida je goldmine.
Digo mi se pritisak u sekundiTradicija se nastavlja:
Ne svidja mi se shto vodam Latino likove, jer su mi do sada izazivali transfer blama u igrama kada krenu sa Latino geng kulturom, slengom i sve shto ide uz to.
Isti slučaj. Ježim se kad čujem onaj njihov naglasak i vidim te chollo likove. Još ako ova bude neki nadrkani edgelord...
Daj bre digram kao crnac što spusti pantalone na pola guzice i maše pištoljem dok ga drži bočno, kakve latinoamerikanke kakve pičke materine![]()