• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Grand Theft Auto VI

Batalio sam kad je Bataglia krenuo da broji piksele na breteli, lik mi je esencija PC master race nerda, otera me iz svakog snimka

Evo da uzivas malo:

m.gif

Auh, a malo mi ga zao, sa takvim pristupom u kojoj igri možeš onako opusteno da uživaš, nego sve ti je love to hate

Batalio sam kad je Bataglia krenuo da broji piksele na breteli, lik mi je esencija PC master race nerda, otera me iz svakog snimka
Batali onda snimke [sa "Tech Breakdown" u imenu] od kanala koji se bavi game tehnologijom i direktnim merenjima.

Uvek mozes naci druge prezentere koji "znaju sta rade".
giphy.gif

Last edited:
Prvo double-dip na PC-u nakon godinu dana ($60), pa update sa manjim poboljšanjima za PS5 Pro za $10, tu je i Switch 2 ojađena verzija za $70, i onda remaster ili veliki update na PS6 za $20-40. Kasa ne prestaje raditi. :D

Ja koji generalno nisam neki fan GTA serijala (i dalje mi je najbolji San Andreas) moram priznati da me je trailer ishajpovao. Vizuelno izgleda prelepo. Nadam se da je ovaj par more mature od likova iz GTA V jer su mi svi bili nekako antipaticni i nisu mi bili relatable.

Videcemo kako ce ispasti ove guste NPC scene iz trejlera [plaza, ona ulica sa parkiranim besnim kolima nocu, diskoteka], da li je cinematik ili dostupno u gameplay-u sa punim pristupom oruzju. U svim tim scenama igrac moze da izvuce rocket launcher i krene da roka.

Bice pravo cudo ako matori Zen2 uspe da odrzi ovaj nivo detalja i tokom akcionih scena.

Videcemo kako ce ispasti ove guste NPC scene iz trejlera [plaza, ona ulica sa parkiranim besnim kolima nocu, diskoteka], da li je cinematik ili dostupno u gameplay-u sa punim pristupom oruzju. U svim tim scenama igrac moze da izvuce rocket launcher i krene da roka.

Ako sam dobro zapamtio, napisao je da ce otici sa foruma.
Pa bolje i to, nego da prosipa svoje frustracije ovde... mada umeo je da bude komican i zanimljiv...

Ma (ne) zezam se, nego je pripremao svoje telo na razne nacin za dolazak GTA VI trailera i onda kad ga je konacno video, toliko se zatresao, da se jos uvek trese, pa ne moze da se uloguje na forum, jer masi tastere na tastaturi... i onda mu se zena iznervirala i uzela mu tastaturu i razbila je o zid, pa sad ceka platu 10-og, da uzme novu...

Back
Top Bottom