• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Grand Theft Auto VI

Samo mi je bitno da saznam tacan datum izlaska osim sto je 2025 godina,necu da gledam nijedan trejler da ne bi sam sebi pokvario utisak kada izadje igra kao sa gta4 od tada ne gledam trejlere za gta igre jer nije ispala igra onako kako sma ja ocekivao zamislio.

Ovo uz dogovoru sa Sonijem da izadje kao launch igra za Pro :D Kontam da ce tamo biti u glatkih 30fps, a na obicnim konzolama ce biti super smooth 20 to 30fps kao sto je bio 5 na ps360 konzolama :D

Hardware leakeri kazu da ce Pro imati samo malo veci klok na istom Zen2 procesoru. Znaci isti setup kao i kod PS4 Pro, samo ce graficka biti znacajno unapredjena.

To jeste bedak sto se softvera u PS5 generaciji tice [igre sa CPU bottleneckom nece moci da polete na Pro-u], ali onda ce razlika u radu biti dosta veca kad stigne PS6. To ce pomoci i PS5 BC-u kada stigne naslednik, ako neka igra ima unlocked framerate mod [a sve sony 1st party igre daju opciju za to i na 4K rendering modu]. Kao sto rece Digital Foundry na PS5 premijeri, bas je ispalo dobro sto PS5 ima malo vise nego duplo jaci GPU od PS4 Pro, to obezbedjuje da stare GPU limmited 30fps igre lagano rade u 60.

😬

dmytsuE.png

Ako sam dobro zapamtio, napisao je da ce otici sa foruma.
Aha, da, video sam taj njegov post. Znači ipak je bio ozbiljan po tom pitanju. ‘Ebiga, možda u nekom momentu odluči i da se vrati, ko zna. Reko’ da mu se nije nešto desilo.

Back
Top Bottom