• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Grand Theft Auto : The Trilogy (Definitive Edition)

Da sam malo stariji verovatno bi mi se svideo vise Vice City.

SA mi je broj 1 zato sto sam tu probio neke barijere i dok ga nisam konacno presao, 2-3 puta sam prelazio uspesno misije. Morao sam zbog nekih stvari da prelazim iz pocetka i nije da sam pregoreo. To je bila igra gde sam savladao letenje avionom i helikopterom, zato sam se nekog septembra 2006 vratio Vice Cityju i presao ga uz koriscenje sifre za health i oruzje i to mi je bilo prvi i jedini put. Secam se da sam igru prelazio na stolu u predsoblju do ulaznih vrata, posto je cale krecio moju sobu u tom periodu. Takodje sam belezio progres u SA u smislu da sto sam vise igrao to sam manje koristio sifre. Secam se da sam prvi put bas kucao ROCKETMAN i tako sam isao od jedne do druge misije, nisam koristio kola. Dosta sifra sam testirao kada sam prvi put igrao GTA, bio sam znatizeljan.

SA me je naterao da kupim DVD rezac, bilo je ili jedan DVD ili sest CDa. Narednog leta mi je isti taj DVD rezac bio 90 dana kod servisera, tako da sam srecom imao pre tog kvara instaliran SA i neke druge igre koje sam prelazio su bile na CDu. Zahvaljujuci SA sam vec od 2006 se oprobao u drugim zanrovima i postao sam kezual gejmer. Vec sam napisao da sam godisnje prelazio preko 10 igara. Bilo je vise igara u kojima sam zeleo da se oprobam, ali nedovoljno skilla za kompleksnije igre. Nije mi bila toliko bliska epska fantastika pa nisam igrao RPGeve, dok sam naucnu fantastiku gotivio.

Jedna od retkih stvari koja mi se svidja kod VC, ako me ne laze klip, to je da imamo isti ishod kada Tomi skoci u vodu. Nije ''naucio'' da pliva i to mi je na neki nacin 80s thing. :D

Ovo već postaje pravilo, ne isplati se uzimati remaster/remake bilo koje igre danas u prvih par meseci od izlaska iste. Celoj industriji fali mnogo bolji QC sektor u svakoj firmi umesto investitora i menadžera...

Znači čeka se par meseci da se ovo dovede u red modovima? :)
Bice dobrih modova pogotovo oko muzike i cenzure posto verzija koja je zavrsila na torrentima a ona koju su povukli iz prodaje sadrzi kompletan OST i OG necenzurisane fajlove koje blokiraju dve scripte lol. Sigurno ce vremenom biti i nekih vecih graphic overhaul modova siguran sam.

imo najbolji primer nekog remastera igre iz te seste generacije je ff12. dodato je samo koliko treba, uradjen upscale tekstura ali nista preterano, dodate bolje senke, tu i tamo neki efekat tipa presijavanja i to je to, sve izgleda uklopljeno i ispeglano, i sto je najbitnije i dalje izgleda kao original igra. to su trebali da urade, to ili puni vizuelni remake kao shadow of the colossus.

malo smo se nagledali GTA 4 i 5 modova koji odrađuju LC/VC/SA mapu. daš moderima da odrade mape u GTA5, a oni samo zategnu kod da priča/misije rade kako treba

imo najbolji primer nekog remastera igre iz te seste generacije je ff12. dodato je samo koliko treba, uradjen upscale tekstura ali nista preterano, dodate bolje senke, tu i tamo neki efekat tipa presijavanja i to je to, sve izgleda uklopljeno i ispeglano, i sto je najbitnije i dalje izgleda kao original igra. to su trebali da urade, to ili puni vizuelni remake kao shadow of the colossus.
E odličan, ja sam tako prvi put igrao MAGIJA

Mislim da su dosta stvari promenili (osvetljenje, efekte, modele, rezoluciju, teksture..) ali jednostavno dosta stvari je moralo biti bolje urađeno (recimo van pameti je imati frame rate probleme na PS4 čak i na PS5), ali govorimo o remasteru PS2 igara tako da takve igre danas teško mogu da izgledaju dobro (jedino remake tu radi posao), za poređenje remasteri PS3/X360 igara generalno deluje mnogo bolje nego PS2 era remasteri.

Last edited:
Bacajte pare i/ili igrajte inferiornije verzije, meni originalne igre i dan danas imaju šarm koji ni najkvalitetniji remaster/remake nikada neće moći da nadmaši. Drago mi je što sam još pre dosta godina kupio originale na Steamu i bar malo nagradio Rockstar za ono za što su zaslužili da budu nagrađeni.

E ovo je odličan video o nedostacima ovih nepotrebnih verzija:

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Nisam ja siguran da će iko ovo ikad popraviti. Rockstar boli ćošak, prodaće milione anyway. Na PCu modderi možda preuzmu palicu, ako ih Rockstar pre toga ne tuži, ali nije mali posao. Ne radi se o par izolovanih glitcheva, igra je sistematski nedovršena. A na ostalim platformama modova ni nema.

Msm ovo dolazi od istog studija koji je releasovao San Andreas port u kome automobili ne mogu da se isprljaju. Tame your expectations.

Odigrao oko 3 sata San Andeas. Ne znam sto ljudi toliko kukaju, igra je fluidna i igriva. Mislio sam da ce mi smetati grafika ali naprotiv, solidno izgleda za igru staru 17 godina. Drzi paznju i prijatno mi je igranje.

Odigrao oko 3 sata San Andeas. Ne znam sto ljudi toliko kukaju, igra je fluidna i igriva. Mislio sam da ce mi smetati grafika ali naprotiv, solidno izgleda za igru staru 17 godina. Drzi paznju i prijatno mi je igranje.
Pa nije stara 17 godina. Ovo je unreal engine 4 igra. Ako je išta novo to je grafika.

This didnt age well :ROFLMAO: :ROFLMAO:

2bfyn8tejjz71.png
ytqfmyqrujz71.jpg

Back
Top Bottom