• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Grand Theft Auto : The Trilogy (Definitive Edition)

Hahahahhahahah jbt kako ih nije sramota?

Stutter, igra pada u low 40s fps ponekad na 3080ti u 4k [emoji23] [emoji23]
Jedino cutscenovi rade normalno lol.

Lik samo gleda brojke sa leve strane a ne gameplay, čak i sam u jednom trenutku priznaje da najverovatnije ni mi nećemo videti seckanje u gameplay-u ali "pogledajte ove brojke... fps...cpu...gpu 15%..." i to ponavlja ceo video jedno 20x. Dno je ovaj video a ne ovaj nepotrebni remaster.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Naravno da ce da urla kad igra ne utilizuje hardver kako treba i radi uzasno na ovakvom hardweru.

Last edited:
a ja se nadao da su povukli iz prodaje, da bi resili te neke probleme koji se pominju, kad ono zbog glupe muzike...
ejjj kukaju zbog muzike, ko da ne mogu sami da prebace u folder sta zele...

Meni je veci problem ovisnost o glupom i retardiranom Rockstar launcheru koji ti nedopusta da igras SP igru bez aktivne internet konekcije. Npr. evo posto je Rockstar launcher offline zbog ovog sranja vec 20h ljudi koji su npr kupili Red Dead Redemption 2 na Steamu ne mogu da pokrenu kampanju/SP posto je jelte mrtvi Rockstar Launcher offline. Retardi.

Jel igrao ko vec?

Sent from my J9110 using Tapatalk

Trojka i Vice City bas odlicno izgledaju u odnosu na originale (minus Fortnite izgled karaktera).

Dva podesavanja umeju da pojedu performanse, a za stucanje cemo videti sta kazu Brojaci piksela. Tokom voznje bukvalno bez razloga padne fps na sekund.

ja ću kasnije da probam sve tri na SX, sada ćemo da igramo tourney u Apexu lol

Trojka i Vice City bas odlicno izgledaju u odnosu na originale (minus Fortnite izgled karaktera).

Dva podesavanja umeju da pojedu performanse, a za stucanje cemo videti sta kazu Brojaci piksela. Tokom voznje bukvalno bez razloga padne fps na sekund.
Jos bi dodao na ovo da je overall zvuk u SA low quality iz nekog razloga NPC razgovori na ulici zvuce kao da su snimani jeftinim mikrofonom ili prebaceni neuspesno sa vhs-a u digitalni format, ne znam zasto su se odlucili da toliko kompresuju audio kvalitet kod razgovora. Muzika u kolima zvuci pristojno/ok.

Sto se tice fpsa koji se ponasa jako cudno sa vremena na vreme, igra ima problem sa pop-inom, npcevi i neki objekti se samo stvore niotkuda. Overall graficki izgleda prilicno meh sta znam.

San Andreas je u pitanju VC i GTA3 jos nisam probao. To cu da overim later tonight
Untitled.jpg
Untitled.jpg

Last edited:
Kakve su kontrole letenja? Ako su slične kao u GTA V onda imam šanse da jednom završim San Andreas i Vice City xD

Kakve su kontrole letenja? Ako su slične kao u GTA V onda imam šanse da jednom završim San Andreas i Vice City xD
NIsam probao ali koliko vidim za sada control scheme i osecaj je indentican kao u GTA V.

Izmedju ostalog ogavan mi je ambient occlusion u igri, svi likovi imaju crne fleke oko sebe koliko je nabijen.

Revan mi rece da overim bolje VC on dosta bolje izgleda, moracu da vidim kasnije sta se tu zbiva. Elem uglavnom za ovih 20ak minuta izgleda sve prilicano low effort.

Da, takvo je okruzenje u Vice City pa su i efekti uocljiviji u odnosu na sivilo San Andreasa.

Back
Top Bottom