Lik samo gleda brojke sa leve strane a ne gameplay, čak i sam u jednom trenutku priznaje da najverovatnije ni mi nećemo videti seckanje u gameplay-u ali "pogledajte ove brojke... fps...cpu...gpu 15%..." i to ponavlja ceo video jedno 20x. Dno je ovaj video a ne ovaj nepotrebni remaster.Hahahahhahahah jbt kako ih nije sramota?
Stutter, igra pada u low 40s fps ponekad na 3080ti u 4k [emoji23] [emoji23]
Jedino cutscenovi rade normalno lol.
Jel igrao ko vec?
Sent from my J9110 using Tapatalk
Jel igrao ko vec?
Sent from my J9110 using Tapatalk
Jos bi dodao na ovo da je overall zvuk u SA low quality iz nekog razloga NPC razgovori na ulici zvuce kao da su snimani jeftinim mikrofonom ili prebaceni neuspesno sa vhs-a u digitalni format, ne znam zasto su se odlucili da toliko kompresuju audio kvalitet kod razgovora. Muzika u kolima zvuci pristojno/ok.Trojka i Vice City bas odlicno izgledaju u odnosu na originale (minus Fortnite izgled karaktera).
Dva podesavanja umeju da pojedu performanse, a za stucanje cemo videti sta kazu Brojaci piksela. Tokom voznje bukvalno bez razloga padne fps na sekund.
NIsam probao ali koliko vidim za sada control scheme i osecaj je indentican kao u GTA V.Kakve su kontrole letenja? Ako su slične kao u GTA V onda imam šanse da jednom završim San Andreas i Vice City xD
Losa ti graficka.Revan mi rece da overim bolje VC on dosta bolje izgleda, moracu da vidim kasnije sta se tu zbiva. Elem uglavnom za ovih 20ak minuta izgleda sve prilicano low effort.
Istina brt moi tresh teski.Losa ti graficka.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Istina brt moi tresh teski.