• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Gran Turismo 7

Igra se, odlična je. Samo mora prvo da se završi Horizon: FW. :)

Kažu da su save fajlovi isti za PS4 i PS5 verziju. Tako da možeš da igraš sada na četvorci, pa posle samo nastaviš na petici.

GT iz PS2 dana se najzad vratio, ima bas dosta da se igra ko hoce solo experience. Jedino eto mozda je minus sto svi modovi igranja nisu otkljucani odmah na startu, mora se malo igrati dok se ne otvori MP & Sport mod.

A online je najvise promenjen novom formom Sport moda gde sada igraci imaju full pristup tjuningu. Trke su ogranicene sa recimo "max 149HP", sto znaci da igraci sada moraju da uloze pare i vreme u svoje automobile, da ih upgradeuju i utegnu za svaku stazu. Definitivno nije vise "pick up and play" sa skoro iznednacenim autiomobilima kao u GTS-u.

Bio sam usao u Sport trku juce sa stock automobilom, i odmah posle starta trke su se igraci podelili u dve grupe, oni koji voze stock i oni koji su odradili upgrades. Pobednik je vozio 7-8 sec brze po krugu od mene.

Samo da iskeširam 130$ za obe verzije igre. :D
Upgrade sa PS4 na PS5 verziju kosta $10.

Last edited:
Jel' online kao u GT Sport da moraš da igraš na serverima koji su vezani za region naloga nevezano za to gde si?

Nemam poima, ja igram sa UK naloga, uvek sam bio mathmake-ovan sa svim evropljanima.

Biće u četvrtak na Infinity Lighthouse podkastu nagradna igra, deliće tri komada GT7 za PS4, a možda bude i za PS5. Pa uletite da okušate sreću :)

Može da se uradi upgrade, mislim čak i fizičke igre, a može i save da se prebaci.

edit: nisam video celu sledeću stranu odgovora 😅

Jel' online kao u GT Sport da moraš da igraš na serverima koji su vezani za region naloga nevezano za to gde si?

Da, matchmaking je po regionu accounta.

Vidim da se save zapravo prebacuje preko "internog" clouda igre što je odlično, mnogo mi više uliva poverenje od PSN clouda i account managementa.

Nema šta account management, save je uvek vezan za nalog sa kog je igrana igra i toeto.

Evo zanimljive preporuke - jedna bitna tjuning opcija nije dostupna preko delova koji se dokupljuju u tjuning shopu. Kada odete u car wash sekciju, tamo mozete da PROSIRITE auto sa wide body kit-om, i tu se mogu dokupiti vece [sire] felne. Sira guma = veci ground contact patch = more grip. Takodje se moze tu dodati i prednji+zadnji aero koji mogu da se tweekuju preko customize car ekrana.

Ovo je posebno potrebno ako vijate dobra vremena u Sport modu, top vozaci sada nemaju milosti sto se tweaking opcija tice. Ko ne optimizuje car setup ostace daleko iza.

Kakvo je stanje što se tiče isplate posle trka? Gledao sam SuperGT recenziju i reče da je igra poprilično škrta što se toga tiče. A vidim tu je i onaj glupavi rulet iz GTS koji je meni uvek davao najgoru nagradu.

Malo daje za pojedinance eventove, ali ako krenes ozbiljnije da igras SP i osvajas zlata, malo po malo imaces milione. Samo se treba paziti da ne tjunujes previse autombile tokom prelaska SP izazova, na to moze bas puno para da ode.

Ja sam u prvih 10tak tih tiketa dobio jedan auto i 2 najveca novcana iznosa. Sve ostalo je trash nagrada od 2k credits-a.

Taj deo mape se zove GT Auto. Tu se radi vizuelna customizacija automobila, body paneli, livery, i tehnicki servis.

Zadnji challenge u A licenci zahteva bas dobru voznju za zlato, fun times. Vidim da ce S licenca biti zanimljiva, full laps.

Altafir pravi te domaće liveryje. Bio je na starom forumu, i na benchu je trenutno.

Back
Top Bottom