• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

vrlo zanimljivo, ovoliki forum i niko ne igra/ne pise utiske o igri :D

Igram ja ali nisam u mogućnosti da krljam po 8 plus sati dnevno pa se razvuklo, takodje ujebala me 4. težina baš je jebeno i kako ide igra sve je gore.

Plus sporednog sadržaja ima i veoma je zanimljiv igrao sam dosta sajd kvestove ubijao neke sporedne bossove ali sam i to počeo da preskačem jer težina je - horor. Helt je bizarno veliki, Kratos Pada ko didi kong na dva do tri udarca itd. Takodje neprijatelji uvek završavaju svoj udarac bez obzira ako sam ja prvi udario itd Ovo su mi najveće zamerke što se sad svi trude da nadrkaju težinu po svaku cenu, da budu trolovi itd. Razumem ja da je to trend al u fazonu ostavite to Profesonalcima From Softver bavite se Epskom Akcijoooom.

Nevezano za to verujem da na manjim težinama taj problem nije toliko izražen, rekoh već sporedni sadržaj je maltene nezaobilazan, glavna kampanja ima veoma upečatljive momente so far iako je apsolutno razvučena i na silu spakovana u nastavak, no da se ne ponavljam, sve to je u granicama prihvatljivog pošto je borba veoma zarazna i ZADOVOLJAVAJUĆA a to što ja igram na hard ko me jebe. Imam sad oko 40 sati, rekao bih 8-8.5 ocena nadam se do finala da će da se popne na jednu finu 9

Evo jedne sporedne borbe nije main spojler

Koštao me je Heimdall Bos Fajt jednog dualšoka, prvo sam ga gazio onda je par puta leteo u zid, treba sad naći dugmiće nema gde se nisu zavukli...

Nakačio drugi Dual Šok ubio ga iz prve jbg, ovaj nema gumirane stikove obesiću se sad.

Last edited:
Hahahahah, dobar je taj boss fight. Doduše ja igram na normal, nisam mazohista. Probao sam na većoj težini, i posle par susreta sa neprijateljima vratio na normal.

Inače igra šuri za sada. Nisam hteo da pišem ništa u strahu da ne spojlujem nešto.
Pisaću malo detaljnije kada pređem.

Ps
Ovaj jackov video je spoiler, ne gledajte.

Nije težak nego me dva puta ubio na jedan udarac od smrti strašno iritantan govnar

OPTIONAL Lokacija koju trenutno igram mi je do sad ubedljivo najjačiii deo igre, potrudiću se ovde sve kvestove da regulišem.

Još jedan primer da se mora igrati sve jer je Santa Monica u svim delovima igre pružila podjednako veliki trud, ko je protrčao kroz kampanju i frljao se sa 6,7 ocenama, jbg promašio je poentu, ovo mora da se igra temeljno.

I dalje sam u najjačoj regiji u igri po meni, prosto je neverovatno da je ovo sastavni deo igre, neko bi ovo dodao kao DLC i to bi bio vrlo dobar DLC...evo jedne borbe, dakle ovo je sporedni sadržaj ali ko ne želi ništa da zna svakako je spojler.

Last edited:
Hahaha, ja sam isto slučajno nabasao tu, odlična regija. Gomila ljudi je otključa tek posle kraja igre.

OPTIONAL Lokacija koju trenutno igram mi je do sad ubedljivo najjačiii deo igre, potrudiću se ovde sve kvestove da regulišem.

Još jedan primer da se mora igrati sve jer je Santa Monica u svim delovima igre pružila podjednako veliki trud, ko je protrčao kroz kampanju i frljao se sa 6,7 ocenama, jbg promašio je poentu, ovo mora da se igra temeljno.
Kako optional ako mora da se igra? :D

Kako optional ako mora da se igra? :D

Nije deo Main Story ali ne bi trebalo da se zaobilazi. Cela Lokacija je vrhunski povezana što se otvara uporedo kako se prelazi, svuda su tajne, ajtemiii, iznenadni bos fajtovi, sporedni kvestovi samo iskaču, Znači Dinamika Sabija.

da li bi mogao da kazes da je Ragnarok za GoW2018 isto sto i dkc2 za dkc1? to je meni neki okvirni pokazatelj da je nastavak uspesan

Back
Top Bottom