vrlo zanimljivo, ovoliki forum i niko ne igra/ne pise utiske o igri
Igram ja ali nisam u mogućnosti da krljam po 8 plus sati dnevno pa se razvuklo, takodje ujebala me 4. težina baš je jebeno i kako ide igra sve je gore.
Plus sporednog sadržaja ima i veoma je zanimljiv igrao sam dosta sajd kvestove ubijao neke sporedne bossove ali sam i to počeo da preskačem jer težina je - horor. Helt je bizarno veliki, Kratos Pada ko didi kong na dva do tri udarca itd. Takodje neprijatelji uvek završavaju svoj udarac bez obzira ako sam ja prvi udario itd Ovo su mi najveće zamerke što se sad svi trude da nadrkaju težinu po svaku cenu, da budu trolovi itd. Razumem ja da je to trend al u fazonu ostavite to Profesonalcima From Softver bavite se Epskom Akcijoooom.
Nevezano za to verujem da na manjim težinama taj problem nije toliko izražen, rekoh već sporedni sadržaj je maltene nezaobilazan, glavna kampanja ima veoma upečatljive momente so far iako je apsolutno razvučena i na silu spakovana u nastavak, no da se ne ponavljam, sve to je u granicama prihvatljivog pošto je borba veoma zarazna i ZADOVOLJAVAJUĆA a to što ja igram na hard ko me jebe. Imam sad oko 40 sati, rekao bih 8-8.5 ocena nadam se do finala da će da se popne na jednu finu 9
Evo jedne sporedne borbe nije main spojler