• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

moram priznati da mi je sr---e IGN video reviu.nekako je previse vestacki hvalio igru a nista pametno nije rekao..npr gledao sam i druge opise isto su hvalili igru ali nije to bilo vestacki nego su svasta pricali i opisivali bez preuvelicavanja "rainbow and sunshine"tako je bar moj utisak bio
Kada moram sam sebe da citiram, elem, ocena IGN-a nema ama baš ikakvu težinu bila ona visoka ili niska, to sam hteo da kažem jer IGN ne važi za objektivne recenzente. Toliko.

Prvih 30min igre. (verovatno ima manjih spoilera iako skippuje animacije zbog istih)

Za par sati se unlockuje igra! Hip, hip, hurray!

52474226502_d0a1a72998_o.png

Pretražih malo naše prodavnice i kp za fizičku verziju God of War Ragnarok za PS5.

U suštini na kp-u je cena za igru na disku 7500-8500rsd + dostava (oko 400rsd). U poznatim prodavnicama (games, computerland, itd) je oko 9500-10000rsd sa besplatnom dostavom.

Najbolji deal koji sam našao trenutno je na gigatronu.
Base cena igra je 9500rsd sa besplatnom dostavom, imate 10% popusta sa promo code-om 4UP9X9, a ako platite VISA Gold karticom (Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite, Visa Business i Visa Platinum Business) dobijate još 5% na sve to. Ukombinovao sam to sa nekim bodovima koje imam u gigatronu i sve mi je ispalo oko 7400rsd (sa free dostavom).

Back
Top Bottom