• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

Igra je ok,preterivanje je reci da je 10/10
Dao bih igri solidnu 7icu i da pevaju.
To sto se sada na PS5 pominje 60fps/4k ne menja cinjenicu da je dosta slabiji deo od npr GoW3-ke.
Vizuelno ok,kamera sranje preblizu je,klinac je debil steta sto ne moze da se rokne.
Emotivni momenti Kratosa kako se bori u sebi sa ljubavlju i emocijama prema sino,ma daaaaj,ti si jebeni fuckin God of War Kratose sta ti napravise LGBT ameri.

Mene je igra oborila sa nogu u svakom polju. Odlicna revolucija franshize u novom okruzenju, zanimljiv rebalans gameplay-a, a prica mi je bas vrh [uz odrzanje postojanja cele istorije Kratosa u Grckoj].

Jedva cekam nastavak i zavrsetak price kod nordijskih bogova.

Igra je ok,preterivanje je reci da je 10/10
Dao bih igri solidnu 7icu i da pevaju.
To sto se sada na PS5 pominje 60fps/4k ne menja cinjenicu da je dosta slabiji deo od npr GoW3-ke.
Vizuelno ok,kamera sranje preblizu je,klinac je debil steta sto ne moze da se rokne.
Emotivni momenti Kratosa kako se bori u sebi sa ljubavlju i emocijama prema sino,ma daaaaj,ti si jebeni fuckin God of War Kratose sta ti napravise LGBT ameri.

I jbeni X promtovi na penjanju. Treba da vrate platformer elemente.

Mene je igra oborila sa nogu u svakom polju. Odlicna revolucija franshize u novom okruzenju, zanimljiv rebalans gameplay-a, a prica mi je bas vrh [uz odrzanje postojanja cele istorije Kratosa u Grckoj].

Ja sam bas promasio temu kada su najveci aduti Sony-a God of War i Horizon Zero Dawn. Generalno, obe igre mi se nisu svidele.

Ili si jednostavno promasio, mozda su im ipak Bloodborne, Uncharted 4, TLOU2 "najveci aduti"...

Ili si jednostavno promasio, mozda su im ipak Bloodborne, Uncharted 4, TLOU2 "najveci aduti"...

Evo mi ga disk BB tu, a imam ga i na "plusu" i jedva cekam da ga igram ALI kada ga pechuju. U4 je bila poslednja moja 30 fps igra. Dok po TLOU2 idem sutra u GameS po disk (cro titl :D ). To ce biti posebno iskustvo. Igra koja pravi razliku.

U4 je bila poslednja moja 30 fps igra.
Koliko ce to da potraje pitam se... Nece nextgen dugo ostati na 60fps, stavise imali smo vec primere kako nextgen igra radi samo u 30fps [The Medium]. Bice toga sve vise i vise.

Ne bih ja tako lako odbacivao 30fps, da ne bi doslo do obijanja o glavu za par godina kada razlika u grafickom prikazu bude daleko izrazenija u odnosu na tada "osakacene" 60fps modove.

edit: Eto, ulete DieHardman (y)

Koliko ce to da potraje pitam se... Nece nextgen dugo ostati na 60fps, stavise imali smo vec primere kako nextgen igra radi samo u 30fps [The Medium]. Bice toga sve vise i vise.

Verujem da si ovo zestoko lupio i pitam se kako ti se moglo desiti. 30 fps igre pravo u muzeje da ih se lepo secamo.

Nije lupio, nego je njima u cilju da ti prodaju max mogucu grafiku (RT ~4K 30fps) koju trenutna konzola moze da izgura, a ne slabiju grafiku u 60fps. ;)

Naravno, verovatno ce ti u medjuvremenu uvaliti i jaci Pro model konzole.

opa slažem se sve

Obican narod [casual igraci su vecina igraca] ne mare puno za framerate, samo je bitno da je stabilan. A konkurencija ce uciniti svoje, studiji ce kenuti da se takmice ko ce lepsu igru da napravi.

GTAV se prodao u maltene 150 miliona kopija, a to je 30fps igra na svim konzolnim platformama. Nintendo igre su cesto 30fps i niko se ne buni.

edit- The Coalition je objavio svoje testove Unreal 5 engine-a, sa upaljenim Nanite i Lumenom njihova test zona [bez AI-a protivnika i gomile drugih gameplay sistema] radi oko 40tak fps u 1080p + novi unreal TAA.

Last edited:
Back
Top Bottom