• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

Shto se manje setjam poslednjeg bossa u trojci, to bolje, ali da, ono u prvom delu je bash uzhas, kapiram da sam zbog toga i mrzeo poslednji fajt u trojci.
Da da Trojka pred kraj baš pada jako, blam maltene. Al ajde previše toga je tada bilo vanseijrski pa sam bio tolerantan.
U ovoj igri im opraštam jer im je prva ovog tipa, ali prema nastavku ću biti mnogo oštriji :D
Jebiga seti se lifta u Ascension (ako si igrao) , ja sam za to znao i kad sam došao tu rekao sam ok ovde gasim i brišem. Ne vidim što bi pokušavao da prelazim nešto polupano.

Drago mi je da takvih delova nije bilo u novom GOW. Teško je ok al kad igra u osnovi nije smišljena da bude teška podizanje težine prosto mora biti veštačko...ne volim to. E sad kao kako znaš kod koje igre je smišljeno kod koje nije, stoji to pitanje ali je mnogo široko sad da detaljišem. Konkretno mi nikad nije bio privlačan HARD kod GOW igara jer sam zna oda će da mi traže da baratam spretno sa raznim potezima a tu sam slab....Ni u tučama nikad poteze ne znam samo udaram....

Al to ne znači da drugima ne treba HARD niti da GOW ne treba da bude izazovan nego prosto doživljaj te igre ne počiva samo na izazovu ima nešto i u sinematičnosti hshshsh

Šteta, poslednji boss u Ascensionu je baš epic što se tiče prezentacije, možda čak i najspektakularnija borba u serijalu.

Jes, ali meni nema poente akciona igra ovog tipa ako ne traži da koristim sve tehnike da bih preživeo. Čak i na hard, cela druga polovina igre (sem Niflheim lavirinta) mi je bila da na početku bacim sve magije i onda lagano počistim ono što ostane. A podizanje težine jeste veštačko, rekao sam da moraju to bolje da osmisle. Veliki problem je i što su bezveze nakalemili onaj leveling sistem jer danas sve mora biti neki lite rpg, a samo su još više sjebali stvar oko balansa igre sa tim.

Last edited:
Ne da je vestacko na give me gow nego postaje puzzle game, kako ucizovati nekog pre nego sto te neko drugi oneshotuje :D

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

jbg kada se sve igra na ultra hard normal ispada sranje. ko igra igre na normal gow normal je sasvim ok
imo poenta gow-a je audio vizuelni spektakl i sad sa novim prica, gameplay moze da bude samo ok

Al to ne znači da drugima ne treba HARD niti da GOW ne treba da bude izazovan nego prosto doživljaj te igre ne počiva samo na izazovu ima nešto i u sinematičnosti hshshsh
ma pusti zdravka, on bi da sve igre budu dmc souls

Poslednja Valkira sine, kad nisam polomio dzojped. Igrao na normal normalno.
Znaci sto pokusaja i na kraju je ubijem da me jednom pipnula samo. Teska prica sa tim nepredvidljivijim patternom.

Shto se manje setjam poslednjeg bossa u trojci, to bolje, ali da, ono u prvom delu je bash uzhas, kapiram da sam zbog toga i mrzeo poslednji fajt u trojci.
to je bio period mog vrhunca slepog hajpa u gamingu, nikada vise toliko ruzicaste naocare necu imati kao sto sam imao pred kraj ps3 ere. ta borba je meni toliko maestralna i epska bila, nisam zeleo nikada da se zavrsi, i sa sve onakvim krajem, ja sam bio presrecan :D

sada malo drugacije gledam na taj fajt... xD

Odlican Ares :) Al sam ga solidno lako izrokao, bio mi je tezi onaj flesbek kako je pokupio pepeo i pobeleo koliko se secam.

Ares nije ni blizu toliko težak koliko pun kurac kratosa u flešbeku pre finalnog obračuna(bar na god modu )

Prvih sat je patnja, posle postaje laganica na normal i sve je lakse sto dalje odmices.

Zato što je sistem napredovanja drugačiji u odnosu na prethodne gow igre.
Recimo ja sam u starim igrama uvek chains of olimpus prvo nasvirao do kraja dok ovde ipak skil i magije su imale rioritet.
Meni se nije svideo odnos levelovanja u novom gow kod oružija.
Nisam imao neki osećaj da mi je sekira puno jača kada sam je nabudžio maximalno dok je u starim igrama chains delovao kao drugo oružije matene...

Prezivecemo i bez toga. Odlicno igleda, dosta borbi prikazase, okruzenja su drasticno detaljnija, tu su i zone sa vise NPC-ova.

Jedva cekam da se dokopam igre, steta sto ne potvrdise kad ce otprilike izaci.

4Le1oin.jpg

Last edited:
Izbacili su za nekoliko novih likova. Ona mala na kraju se zove Angrboða, ne guglaj ako ne želiš spoil :D

Back
Top Bottom