a drugim recima, the last if us 1 tema sa souls mehanikama.Za jednu video igru, ovo je fantastican [i veoma rizican] scenario koji totalno menja formu franshize, koji pride daje fin fanservice fanovima starih GoW igara.
A da ne spominjem i novi gameplay/kameru/combat koji su takodje super.

Neznam kako se treba nazvati potez developera koji je promenio od koren svoji branding. pocevsi od mitologija, story arc, gameplay, combat sistem, naracija, kamera....ps4 gow je svasta, ali svakako ne "hrabar", jos manje "originalan"
E jos da su imali mu*a da promene i ime igre skinuo bih im kapu.Neznam kako se treba nazvati potez developera koji je promenio od koren svoji branding. pocevsi od mitologija, story arc, gameplay, combat sistem, naracija, kamera....
WargodE jos da su imali mu*a da promene i ime igre skinuo bih im kapu.

Atreus je inace bio "tehnicki" inpirisan sa Ellie u TLOU1, SSM developeri su isli do ND-a da saznaju kako su uradili sidekick AI. U obe igre su sidekick-ovi bili up and running poprilicno kasno.
Recimo da si upravu za sve (a verujem da nisi) poslednje što si naveo kao njegova korisnost u gameplaju je zaista beznačajna, mora da sam ga par puta pozvao da pripomogne sa strelama i to više slučajno nego što mi je bila namera...Ne slazem se sa tim, bio je skroz OK i sto se price tice i korisnosti u gameplay-u.
A i uzdigao je franshizu na veci nivo samim time sto je njegovo prisustvo nateralo Kratosa da promeni svoje ponasanje. Zadnje sto sam hteo da SSM napravi je jos jedna tradicionalna ultra nasilna GoW igra. Na to smo vec oguglali.

Joj satraće nas Rale sada![]()