Ne mozes sa Mikijem drugacije mora ovako jbgaDenise gde je nestala duhovita energija?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ne mozes sa Mikijem drugacije mora ovako jbgaDenise gde je nestala duhovita energija?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ne mozes sa Mikijem drugacije mora ovako jbga
Istina brt ja sam oduvek govorio da je Mikiju mesto u prirodi.Naravno da moze, Mikela je ljubitelj prirode, nije nerdina.
Pa normalno, kad bugari nisu ljudi.
Nisi u toku, čovek s bradom i ja smo se odavno čuliPozdravio te jedan covek sa bradom![]()
I must answer the call.animacije otvaranja vrata i puzanja sluzile za ucitavanje sledeceg koridora
Igra je ok,preterivanje je reci da je 10/10
Dao bih igri solidnu 7icu i da pevaju.
To sto se sada na PS5 pominje 60fps/4k ne menja cinjenicu da je dosta slabiji deo od npr GoW3-ke.
Vizuelno ok,kamera sranje preblizu je,klinac je debil steta sto ne moze da se rokne.
Emotivni momenti Kratosa kako se bori u sebi sa ljubavlju i emocijama prema sino,ma daaaaj,ti si jebeni fuckin God of War Kratose sta ti napravise LGBT ameri.
Mene je igra oborila sa nogu u svakom polju. Odlicna revolucija franshize u novom okruzenju, zanimljiv rebalans gameplay-a, a prica mi je bas vrh [uz odrzanje postojanja cele istorije Kratosa u Grckoj].
Jedva cekam nastavak i zavrsetak price kod nordijskih bogova.
Ili si jednostavno promasio, mozda su im ipak Bloodborne, Uncharted 4, TLOU2 "najveci aduti"...
Koliko ce to da potraje pitam se... Nece nextgen dugo ostati na 60fps, stavise imali smo vec primere kako nextgen igra radi samo u 30fps [The Medium]. Bice toga sve vise i vise.U4 je bila poslednja moja 30 fps igra.
Moraćeš čekati PS6 za to ili remake/remaster koji ćeš opet morati kupiti.jedva cekam da ga igram ALI kada ga pechuju
Koliko ce to da potraje pitam se... Nece nextgen dugo ostati na 60fps, stavise imali smo vec primere kako nextgen igra radi samo u 30fps [The Medium]. Bice toga sve vise i vise.
opa slažem se sveMene je igra oborila sa nogu u svakom polju. Odlicna revolucija franshize u novom okruzenju, zanimljiv rebalans gameplay-a, a prica mi je bas vrh [uz odrzanje postojanja cele istorije Kratosa u Grckoj].
Jedva cekam nastavak i zavrsetak price kod nordijskih bogova.