• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

bila je ovo lepa zabava, 30h ciste akcije, otkljucao sam skoro sve i sto je najbitnije, video sve "krajeve" i konverzacije. kome god se igra novi god of war a smara ga da ide kroz silne zagonetke, dijaloge i filmske cuscenes, neka upali valhallu, zbudzi kratosa i prodivlja kroz nekoliko pokusaja, odlicno su ovo odradili :)

Jel se valjala skida nezavisno ili samo kao update na postojeću(ja imam disk verziju igre)

Послато са WP26 помоћу Тапатока

Jel se valjala skida nezavisno ili samo kao update na postojeću(ja imam disk verziju igre)

Послато са WP26 помоћу Тапатока
Ugradjeno u osnovnu verziju igre, pokrece se preko nove opcije u glavnom meniju.

Ja sam imao zaseban download za digitalnu verziju

Sent from my iPhone using Tapatalk

u koji se ulazi preko glavne igre. ne postoji na konzoli ikonica ragnarok valhalla

Al kako sam se ja napatio sa tim. Imam igru na disku i us nalog. Nisam znao da dlc mora na uk nalog da ide. Instalira sve normalno na us i kad hoću da pokrenem samo izbaci neku glupu grešku.

Al kako sam se ja napatio sa tim. Imam igru na disku i us nalog. Nisam znao da dlc mora na uk nalog da ide. Instalira sve normalno na us i kad hoću da pokrenem samo izbaci neku glupu grešku.
Paja tako igram ,imam eu igru ili ti pal a us nalog.
Znacimoram igru skinuti preko eu naloga ili?

53894219642_152e9d00da_k.jpg

Poprilicno niska zahtevnost, ne dodaju RT pa cak i 4K ne trazi najjaci hardver. I sve ovo je bez upscale-a.

Ko hoce da igra nek oslobodi 200GB SSD prostora. Igra je na PS5 oko 100GB, ali PC izgleda ne moze da barata sa tako kompresovanim assetima koje PS5 automatski otpakuje bez uticaja na CPU/GPU.

Naravno, nista od kupovine igre kod nas na Steamu, PSN login nas i dalje blokira.

Back
Top Bottom