• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

Kod health bar-a im je naznacen nivo jacine. A trolova skoro i da nema vise [sve ih je skoro Kratos masakrirao u proslom delu :D]. Mogu se naci kao opcioni fight.

Ima skamenjenih trolova na par lokacija, i tokom igre se na par mesta spomenulo kako je neki dwarf davno skamenio dosta njih sa nekim spell-om. Nisam u side content-u naisao na quest sa kojim bi ih mogao probuditi, za potrebe opisa nisam hteo da idem na 100% prelaz vec umereno od svega po malo.

Last edited:
@DieH@rd Kao ogromnom fanu i veteranu souls igara, meni je prosli GOW vise legao, nego prethodni hack n slash delovi.

U pravu si za Doom skroz. To za DLC moze da se kaze za bilo koji nastavak koji je radjen na istom engine-u.
Vise je bila sala.

Zbog proslog GOW sam i ps4 kupio majku mu. :D

Svaka cast na fino i lepo izlozenim cinjenicama i utiscima.

svaki nastavak koji je u istom endzinu je dlc, daj nemojte lupetati gluposti, mgs3, re2, itd itd...itd je dlc, milsim hej. to nemam nikakve veze sa gow situacijom.

Evo ga i NXGamer, pricao je sa developerima oko upscale tehnika u PS5 verziji.

Cuce se pravo misljenje, tek kada se plebs docepa igre...objektivno neravno. ;)

Really the only major negative, beyond some of the loading times being longer when you start the game, is that your PS4 is going to sound like a jet engine playing Ragnarök. I’ve never heard my PS4 get this loud before. It’s almost scary. I had to turn up the TV a lot just to cover up all the noise it was making. Even hanging out at the main menu caused my PS4 to scream.

Ne znam koliko je moguć Spoiler Free Review za ovakvu igru, ja ne smem ništa da gledam dok ne izadje pa ću posle da gustiram

Taj korejski opis je odmah na padu embargo-a postao meme. :D Autor je nazvao igru "quickly brewed DLC". :D

Ali ok, ima takav pristup svoje male prednosti. Clickbait je privukao jako puno paznje, mission achieved.

Ocena od US IGN-a nema ikakvu težinu.
moram priznati da mi je sr---e IGN video reviu.nekako je previse vestacki hvalio igru a nista pametno nije rekao..npr gledao sam i druge opise isto su hvalili igru ali nije to bilo vestacki nego su svasta pricali i opisivali bez preuvelicavanja "rainbow and sunshine"tako je bar moj utisak bio

Back
Top Bottom