Gold verzija igre [koja je na BD disku, ako neko hoce da igra na offline konzoli] je skroz utegnuta. Naisao sam bio na jedan bug [borked npc teleport, al potrebno za pogresiju main questa] koji sam brzo resio preko veoma savegame sistema [igra sama snima pozicije non stop]. Posle toga su izasla jos 2 prerelease patch-a, jedino sam bio primetio da su preko njih dodali fps unlock opciju za 40fps mod.
Meni ovo lagano moze da prodje kao DLC.
Seti se doba kada smo za vreme PS3/x360 od jednog studija dobijali po tri igre tokom iste generacije. Iskoriscavali su stari engine, ugegnuli sve sto mogu i samo nabudzili dodatnu kampanju. Tipa Mass Effect 1-3.
Doom 2016 i Doom Eternal prate isti takav sablon. Umesto da reinventuju formulu od nule, developer se posveti poliranju svih zivih delova igre. Realno gledano, sve "mane" koje je GoW2018 imao su ovde daleko ispravljene, nema vise nedostatka raznolikosti kod miniboss-ova i ima zaista epic big boss encountera. Plus, i prosirili su franshizu za jednim bitnim novim gameplay sistemom na kojem mogu da grade buduce igre.
It's a better game. Jedino se mozda nece svideti onima koji bas hoce stari GoW experience, ali ogroman talas popularnosti reboot-a nije ostavio puno takvih igraca. Ima i sada dosta impresija od early igraca kojima se Ragnarok svideo vise od prosle igre, sto razumem. Traversal i gameplay su od starta brzi, combat i builds su dosta modularniji, broj obicnih protvnika je prosiren 5x...