• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Domaci utisak za Hood: Outlaws & Legends.

Iznenadila me je igra sa svojim miksom stealth-a i akcije, mada kraj svakog meca je total clusterfuck. :D

Vidim da je izašao patch Patch 8193.23 za Nevewinter Nights: EE

Patch između ostalog donosi podršku za TrueType fontove kao i bolje skaliranje UI-a. Konačno!

After a week of cryptic teases on social media, Techland has finally announced that more Dying Light 2 info will be revealed during an online Twitch stream on May 27 at 12 PM PT / 3 PM ET.

Vidim BioMutant je tolko failovao, da niko nece ni temu da napravi :D

Oa ako racunas u fail 53.5k ljudi na steamu u prvom satu za naslov na kome je rafilo 20 ljudi, i koji dobija i 9 i 5…..

Jbg jeste failovao

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sta ti je bre Wahade, pa samo oblakoderovanje i metacriticovanje su relevantni... I sve sto je ispod 8 je fail-sranje igra...

Zaboravio sam :(

Inače, Biomutant je baš takva igra, ili je hejtuješ ili je zavoliš. Npr nekoliko outleta su pisala totalne kontradiktorne stvari. I to ne neki ž tamo nego ugledni. Neko kaže, Do jaja svet sve super samo combat system sranje, drugi kažu combat system odličan a svet je sranje.

Mišljenja ko dupe.

Igra ima tonu sadržaja i baš je drugačija od svega standardnog, od dizajna preko ostalih sranja, mnogo toga izmiksovano. Nije za svakoga, ima taj jank-feel ali se zaljubiš ako izdržiš prvih 3-4 sati u igri.

EDIT: I na steamu je ista situacija, svako ko je igrao ispod 2h je "mostly negative" svako ko je igrao više od toga je "positive". Isto sranje kao sa Hood-om.

Uopšte nisam gledao te stvari koje pominjete, na koji god full review sam naišao, nigde nisam video ocenu iznad 6, ali ekstra ako se vama sviđa, što se mene tiče pređite je celu, nauživajte se tim kvalitetom neviđenim...

Vidim igrao si, kao sve do sada pa iskusno komentarišeš o igri.

To je okej.

EDIT:

Last edited:
Uopšte nisam gledao te stvari koje pominjete, na koji god full review sam naišao, nigde nisam video ocenu iznad 6, ali ekstra ako se vama sviđa, što se mene tiče pređite je celu, nauživajte se tim kvalitetom neviđenim...
Kad se vec gadjamo:

ak3jpt.png

Ne znam šta misle da postignu portovanjem 5 godina stare igre. Možda potencijalno rade na novom Unchartedu? 🤔

Back
Top Bottom