Najlakse je nabudziti posetu promovisanjem raznoraznih kontraverzi i napadati lake mete.
bukvalno bih muđu slušao pre majmuna pejićapokusava razne stvari i smara njegov kruti poslovni nacin izrazavanja ali uvek bi pre njega slusao nego nekog drugog domaceg youtube seljobera.
Zovi pejketa ovamo da mu objasnimo par stvari...Pejić kaze da je ovo najgora prezentacija koju je u životu gledao.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
bukvalno bih muđu slušao pre majmuna pejića
ima, to što je letos lagao da je dobio early access cp2077 i što je na benchmarku pokušao da profitira tako što bi naplaćivao 20€ ljudima da im aktivira onaj psn ps5 paket igara. klasični vnargoIma nesto u tvom prenaglasenom animozitetu prema gospodinu Pejicu, ali ne znam sta![]()
E pa druze neso ako ti tako kazes ne preostaje mi nista drugo nego da se slozim sa tobom.ima, to što je letos lagao da je dobio early access cp2077 i što je na benchmarku pokušao da profitira tako što bi naplaćivao 20€ ljudima da im aktivira onaj psn ps5 paket igara. klasični vnargo![]()
Ali, radije bi da naprave remake (ili cak remaster) treceg dela (i Blood Dragon-a) nego ovo.
Pre drugog, koji je vrhunac serijala i najambicioznija igra u njemu, a od tada je downhill ever since.
Povratak u srce tame: Clint Hocking Director's Cut.
Nažalost biće sve manje jer je sve više kuknjave za bagovite igre. Ja sam želeo da igram FC 2 tad ali doslovno se raspadao na PS3....FC3 je takodje slabo radio ali njega sam odigrao lagano 100%....Radije bih da postoji više ambicioznijih igara koje imaju potencijal da budu bagovite nego by-the-numbers ispolirano iskustvo