• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

pokusava razne stvari i smara njegov kruti poslovni nacin izrazavanja ali uvek bi pre njega slusao nego nekog drugog domaceg youtube seljobera.

Najlakse je nabudziti posetu promovisanjem raznoraznih kontraverzi i napadati lake mete.

Ubisoft laka meta:

svqjx0.gif

pokusava razne stvari i smara njegov kruti poslovni nacin izrazavanja ali uvek bi pre njega slusao nego nekog drugog domaceg youtube seljobera.
bukvalno bih muđu slušao pre majmuna pejića

Pejić kaze da je ovo najgora prezentacija koju je u životu gledao.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Zovi pejketa ovamo da mu objasnimo par stvari...
Uz kaficu naravno...

ima, to što je letos lagao da je dobio early access cp2077 i što je na benchmarku pokušao da profitira tako što bi naplaćivao 20€ ljudima da im aktivira onaj psn ps5 paket igara. klasični vnargo :D
E pa druze neso ako ti tako kazes ne preostaje mi nista drugo nego da se slozim sa tobom.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Sledeca Dark Pictures Anthology igra od Supermassive-a izgleda zanimljivije od prva dva dela [ghost ship & ghost village]

Pre drugog, koji je vrhunac serijala i najambicioznija igra u njemu, a od tada je downhill ever since.

Povratak u srce tame: Clint Hocking Director's Cut.

Mozda po tvom misljenju.
Smatram da je kec bio mnogo ambicioziniji tehnicki i revolucionarnija igra, koju nije ni pravio Ubisoft, vec Crytek pre Crysis-a.

Treci deo je imao drasticno jednostavniju mehaniku od dvojke, ali su se fokusirali na pricu, koja iako bazicna jeste bila odlicna.
Cela igra je bila paket, a ne igra sa po kojim fantasticni elementom i prosekom u drugim segmentima (kao kec i dvojka).

Nije samo po mom mišljenju, ali nije to bitno. Priča u igri, to mora da je najvažnije, pored mehanike. Aj da je nešto vanserijski pa da se kaže.

Treći deo je uveo klasičan jednolični Ubi grindfest model u FC serijal, kako to može da bude manje važnije od priče ne znam. Pritom i priča u drugom delu je bolja ili najmanje na istom nivou.

Radije bih da postoji više ambicioznijih igara koje imaju potencijal da budu bagovite nego by-the-numbers ispolirano iskustvo.

Last edited:
Radije bih da postoji više ambicioznijih igara koje imaju potencijal da budu bagovite nego by-the-numbers ispolirano iskustvo
Nažalost biće sve manje jer je sve više kuknjave za bagovite igre. Ja sam želeo da igram FC 2 tad ali doslovno se raspadao na PS3....FC3 je takodje slabo radio ali njega sam odigrao lagano 100%....

FC je takav serijal, svaki je za sebe i onda svako može da ima svoj omiljen....ima ljudi kojima je Primal najjači, neko voli 5....

Meni je ubedljivo najbolji bio kec, pa dvojka osetno losija, ali i dalje najbolji deo posle keca.

Pogledah sad FC6 trailer, posle novog Horizona sve izgleda bezveze, pa tako i FC6, ali generalno unapredjenja se vide, nisam nesto odusevljen i deluje prazno i staticno posle Horizona, ali svakako igracu i ovaj deo, kao i svaki.
Likovi mi se uopste ne svidjaju, ali davno su oni zastranili u ovom serijalu, amaterski sve to deluje, sem onog poznatog crnca, koji ce tu mozda malo da izvadi stvari.

Back
Top Bottom