• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Starfield screenshot
amqlcsixuks1.jpeg

The next Gears of War game will use Unreal Engine 5, and as a result, Gears studio The Coalition will “not be announcing any new projects or titles for some time.” That’s because shifting to a new engine is a big undertaking, in the studio’s words, which makes perfect sense.

Na pitanje hoce li Steam igre stici na konzole jednog dana, Gaben je danas rekao da ce do kraja godine biti jasnija situacija oko toga.

Realne opcije za ovo su Half Life Alyx za PSVR2 ili mozda da konzole postanu Steam client za streaming [kao sto je sad moguce strimovati PC igre na mobilni telefon].

Remedy pravi dve igre za Epic Publishing, jednu vecu i jednu manju, i obe su u AlanWake/Control univerzumu.

Dva projekta su SP kampanje za CrossfireX i Crossfire HD.

F2P coop igra.

I sad ovaj novi projekat, koji je u veoma ranoj preproduction fazi.

Sve u svemu, barataju sa jako puno igara, ali narasli su na skoro 300 developera i planiraju jos da se sire.

Sve u svemu, barataju sa jako puno igara, ali narasli su na skoro 300 developera i planiraju jos da se sire.
Brate da im mozda ne trebaju konobari ili sezonski radnici???😂

PlayStation’s Steam page is live and seemingly hints at more PC content

PlayStation’s Steam page is live and seemingly hints at more PC content

Daj Bloodborne ili gasi sve!!!11

Biće nešto, pojedinci će završiti na respiratorima. :ROFLMAO:
Koliko se secam onih emailova od ranije valjda treba da izadje jos jedna igra iz Sony kuhinje, bila je navodno prica da ce tri igre lansirati na PC (Horizon, Days Gone) i hmm koja bi mogla biti treca tipujem na Spajdermena ili GoW. Licno bi voleo Bloodborne posto me GoW ne zanima toliko, u slucaju da BB bude treca igra stavicu sliku Kena Kuturagija na avatar na jedno 30 dana. Obecavam javno pred forumskim pucanstvom.

Ako spremaju neki BB remaster, onda je vrlo moguć usputni pc port, mada i ja mislim da je GoW na redu.

Back
Top Bottom