• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Uncharted 4 ce sigurno biti odlican na PC-u, ima veoma dobro resen combat sistem koji ce da poleti na keyb/mouse i visokom framerate-u. Ovo ce biti prva portovana Naughty Dog igra za PC, sto naravno otvara vrata da se kasnije portuje TLOU1 [tj. verovatno TLOU1 remake koji se trenutno pravi].

High-framerate PC port nazalost ne garantuje da ce ce stici framerate patch na PS5, HZD je dokaz za to. :-/

Screenshot (4).png
Horizon Zero Dawn povratio 2.5x budzeta igre sa PC verzijom, yeah, stici ce jos dosta portova.

Days Gone se prodaje sporije, ali ne verujem da je imao manji budzet od HZD-a, Bend je pravio taj naslov bas dugo.

Kakve ima veze kolko je igra stara, ta igra je hit i verujem da ce po prodaji prestici sve portove sa konzola u zadnje vreme, mislim da je ovo najiscekivanija igra, to je nekad bio RDR kec, i jos TLOU fali.
Jedino mi je bas bezveze sto krecu sa cetvorkom, trebali su da krenu od keca, kao sa Halo Master Chief kolekcijom sto su odradili, prodavalo bi se to itekako.
Takodje mislim da dosta kasne, kad ta igra vec neko vreme radi sasvim pristojno na emulatorima, ali bolje ikad nego nikad, ali mislim da su ih emulatori naterali da konacno te igre izbace za PC i uzmu bar neke pare, pre nego sto ih emulatori obesmisle.

Far Cry ko Far Cry sta znam onako nista posebno :S
Da, samo svaki svi odigraju. Ja doduše nisam jedan od Trojke palio, ovo je prvi koji me zainteresovao. Vrhunski mi sve izgleda još od onog prvog tizera

Pejić kaze da je ovo najgora prezentacija koju je u životu gledao.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

A jeste najgora igra ikada, A ŠTO SE RADI ZA LAJKOVE LJUDI NA OVAJ INTERNET.

Da, samo svaki svi odigraju. Ja doduše nisam jedan od Trojke palio, ovo je prvi koji me zainteresovao. Vrhunski mi sve izgleda još od onog prvog tizera
Pa da i ja isto trojka je bila poslednji FC koji sam odigrao, cetvroku sam upalio na mozda 20min i to je to pao je uninstall.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Najlakse je nabudziti posetu promovisanjem raznoraznih kontraverzi i napadati lake mete.

Back
Top Bottom