• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Koliko se secam onih emailova od ranije valjda treba da izadje jos jedna igra iz Sony kuhinje, bila je navodno prica da ce tri igre lansirati na PC (Horizon, Days Gone) i hmm koja bi mogla biti treca tipujem na Spajdermena ili GoW. Licno bi voleo Bloodborne posto me GoW ne zanima toliko, u slucaju da BB bude treca igra stavicu sliku Kena Kuturagija na avatar na jedno 30 dana. Obecavam javno pred forumskim pucanstvom.
ff7re naravno.

Koliko se secam onih emailova od ranije valjda treba da izadje jos jedna igra iz Sony kuhinje

Zadnje sto je oficijelno receno za PC ponudu je iz GQ intervjua sa Jim Ryan-om iz februara:
"A whole slate" of first-party titles is apparently on the way, and the first game announced is open-world bike-'em-up Days Gone, coming "this spring."

IMO, za ocekivati je da ce Dreams biti medju naslovima koji ce uskoro stici na PC.

To mi bas nema smisla, sto ce PCu kao platformi Dreams, kad je svaka drugi dizajnerski alat svetlosnu godinu ispred.

To mi bas nema smisla, sto ce PCu kao platformi Dreams, kad je svaka drugi dizajnerski alat svetlosnu godinu ispred.
Plus ako neko bash zheli da pravi igru, bolje da uchi Unity i slichno nego Dreams.

Jeste svetlosnu godinu ispred, ali Dreams je ipak ima jedinstven sistem pravljenja grafike [i sve ostale pod-sisteme za logiku, animaciju, zvuk, itd] koji omogucava novajlijama da brzo sklepaju nesto igrivivo. Obican igrac nece hteti da nauci Unity/Unreal da bi napravio jednostavan platformer.

^ Dreams vredi overiti ako nista drugo zbog gomile odlicnih projekata koji je napravio community. Ako stigne na PC, community ce postati jos veci i vestiji.

Anyhow, ova vest je veoma blisko vezana za "Movies & TV Series" podforum, ali postovacu i ovde.

Posle veoma skupe kupovine Time Warner-a od strane AT&T-a, sad je Warner Media [stripovi, filmovi, serije i video igre] bacena na dobos i spojice se sa Discovery korporacijom. Posle svih pretumbavanja u Warner studiju i gradjena HBO Max-a, sad ce opet da stignu novi sefovi sa ko zna kakvim ciljevima.

Sto se igara tice, WB Interactive izgleda nece ceo preci pod vlasnistvo Discovery-a.

Sad treba sacekati i videti gde ca da zavrse Rocksteady i NetherRealm.

dreams je caoo...pratim kako "napreduje" igra od prvog dana...i nije dobro nit obecava:/

samo su meme igre/filmici zabavni, ostalo stagnira ili je smece koje je napravljeno u prvih par meseci hajpovanja igre
upravo je i ovo najveci problem igre "novajlije da brzo sklepaju nesto" posto je 95% contenta upravo to....sklepano copy/paste djubre
iako nudi dosta uopste se ne bih slozio da je im jednostavan creation engine za novajlije, roblox to radi dosta bolje
cudi me da uopste drze servere online za 10 ljudi koji se igraju

ovoj igri je jedini spas da bude free i da Media Molecul pocne da pravi nesto
bilo bi lepo videti je na pc-u, al ako su zeljni para bolje da preskoce ovu igru

i ja tripujem FF7 za pc...mozda BB remaster pc/ps5 paket, mozda spajdi zbog recent Sunset Overdrive hinta...gow nop:)

Last edited:
A ako je svaki drugi alat ispred to znači da će se svako ko hoće da se bavi time iscimati da sklopi nekakav PC umesto da pravi igre na joypadu. Šta će onda igra na PS4? :D

Samo BC verzija je na novim konzolama za sada [bez ikakve opcije za brzi framerate, sto da daju to dzabe kad mogu da naplate]. Nextgen verziju su prvi put najavili pre pocetka show-a gde je premijerno prikazan PS5.

GTAV se trenutno vodi na 140M prodatih kopija. Kako je krenulo, dosticice 200M ako uspeju da prodaju uglancane portove jos pokoju generaciju konzola.

GTAV se trenutno vodi na 140M prodatih kopija. Kako je krenulo, dosticice 200M ako uspeju da prodaju uglancane portove jos pokoju generaciju konzola.
Verovatno i sad ima 200m samo preostalih 60 igra narodnu verziju :D svi zivi igraju tu igru deca od 5 godina i ko sve ne

ne uklapa mi se preterano kada nabiju kvalitet tekstura a sve poligonalno ostane isto, jednostavna geometrija + jednostavne teksture

Back
Top Bottom