ff7re naravno.Koliko se secam onih emailova od ranije valjda treba da izadje jos jedna igra iz Sony kuhinje, bila je navodno prica da ce tri igre lansirati na PC (Horizon, Days Gone) i hmm koja bi mogla biti treca tipujem na Spajdermena ili GoW. Licno bi voleo Bloodborne posto me GoW ne zanima toliko, u slucaju da BB bude treca igra stavicu sliku Kena Kuturagija na avatar na jedno 30 dana. Obecavam javno pred forumskim pucanstvom.
Koliko se secam onih emailova od ranije valjda treba da izadje jos jedna igra iz Sony kuhinje
Plus ako neko bash zheli da pravi igru, bolje da uchi Unity i slichno nego Dreams.To mi bas nema smisla, sto ce PCu kao platformi Dreams, kad je svaka drugi dizajnerski alat svetlosnu godinu ispred.
Jeste svetlosnu godinu ispred, ali Dreams je ipak ima jedinstven sistem pravljenja grafike [i sve ostale pod-sisteme za logiku, animaciju, zvuk, itd] koji omogucava novajlijama da brzo sklepaju nesto igrivivo. Obican igrac nece hteti da nauci Unity/Unreal da bi napravio jednostavan platformer.To mi bas nema smisla, sto ce PCu kao platformi Dreams, kad je svaka drugi dizajnerski alat svetlosnu godinu ispred.

A ako je svaki drugi alat ispred to znači da će se svako ko hoće da se bavi time iscimati da sklopi nekakav PC umesto da pravi igre na joypadu. Šta će onda igra na PS4?To mi bas nema smisla, sto ce PCu kao platformi Dreams, kad je svaka drugi dizajnerski alat svetlosnu godinu ispred.

Ako nekog zanima uopste
sto da daju to dzabe kad mogu da naplate
Verovatno i sad ima 200m samo preostalih 60 igra narodnu verzijuGTAV se trenutno vodi na 140M prodatih kopija. Kako je krenulo, dosticice 200M ako uspeju da prodaju uglancane portove jos pokoju generaciju konzola.
svi zivi igraju tu igru deca od 5 godina i ko sve ne