• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Chodi dozivljas ponovo renesansu kupovine igara za 200 kinti ovoga puta umesto domace pijace koristis digitalnu tezgu iz Latino Amerike. (y)

Troškove developmenta mogu skoro u potpunosti nadoknaditi na PC-u, a sva ostala prodaja na PS4 i 5 je čist profit. Win-win svima.
Pa PC port ih svakako manje kosta, videlo se u pdf-u onom da je Horizon Zero Dawn na PCu zaradio 290% vise novca od ulozenog u sam port. Naravno port kosta 10x manje nego samo razvijanje glavne igre al eto. Ali svakako i da je istina ovo nece ugroziti PS5 prodaju nimalo, ovo je jednostavno dodatna zarada i mogucnost da npr old gen igre poput GoW keca ili ne znam cega naplate jos jednom po punoj ceni.

Ali svakako i da je istina ovo nece ugroziti PS5 prodaju nimalo
Pa da mislim da je suludo da će iko čekati PC izdanja, sa druge strane koga mrzi da se cima sa konzolama (DA , rekao sam) ovo im je odlična prilika, već znam njih par koji su odlepili kad su videli za U4

Pa da mislim da je suludo da će iko čekati PC izdanja, sa druge strane koga mrzi da se cima sa konzolama (DA , rekao sam) ovo im je odlična prilika, već znam njih par koji su odlepili kad su videli za U4
Pa da apsolutno niko nece cekati da dodje za PC za xyz godina ili mozda nikad. Ovo je samo dobar deal eto za Sony da nalepi 60eura opet price tag i da uzme neku lovu lepu na brzinu i pritom promovise franchizu za svoju next gen konzolu. Hipoteticki, da neko odlepi za GoW kecom tipa 2022. ili ne znam kojom drugom igrom cisto sumnajm da ce cekati 6-7 godina da bi igrao nastavak na PC portu.

Back
Top Bottom