• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Ne znam šta se zbidlo sa Bloodrayne, nije da je to neki suvoparni klasik od serijala, ali je imao određeni šarm. Ovo deluje kao niskobudžetna verzija Castlevania igara...

Uzhasno mi izgleda lice od Bloodrayne, ali ok, kapiram da tju barem isprobati igru.

Proslo leto sam ga odigrao ponovo po treci put ja mislim, sjajna igra i dalje u svakom smislu.

Sećam se dugo se pravila i najavljivala na kraju ekskluziva za x360 jbg kanal baš, uzima seeee ovo

Presao jednom na X360 [jedina igra u celoj generaciji zbog koje sam pozajmio tu konzolu na par dana], i jos jednom na PC-u. Oba puta cisto uzivanje, odlicna igra.

Ali ocigledno joj i treba malo uglancavanja, tehnicki je bila odlicna sa igrom svetlosti i tame u zilion varijacaija i veoma raznolikim okruzenja [zaostavstina napustenog prvobitnog dev plana da igra bude open world], odlicni voiceacting/muzika, ali i nezgrapni modeli lica u cinematicima. IMO, ako isprave face, dodaju pokoji RT efekat, i malo upeglaju enviroment assete, bice i to dosta.

Zasto si to uradio @DieH@rd -u?
Znas li ti koliko je cekao da kaze e sad cu moci da igram Alan Wake-a na PlayStation-u!?
PC is the way, pogotovo za igre sa RT-om.

Ali da, super sto po prvi put stize na PlayStation. Lose se prodala na X360.

Ja nisam znao dok mi Daj Hard nije objasnio , pošto sam mislio za par remastera da su rimejkovi

Pocinjao 2 puta na PC-u ali iz nekog razloga nisam nastavljao. Definitivno se ceka ovaj remaster.
Takodje. Planirao sam da dam shansu igri kada se vratim kutji, ali sada tju definitivno sachekati remaster.

Back
Top Bottom