• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Voice acting jeste los ali opet na kraju dana ovo je indie projekat pa samim tim ne treba ocekivati neka cuda sto se tice same produkcije. Makar nije pixalated art u pitanju ovo ostalo mogu da progutam :D

Izložili ste me da pustiim exekiller, stvarno super izgleda ovako upakovano u trejler iako je miks nekih opšte poznatih stvari, vojs ekting me podseća na 90s fmv recimo tako da daje mu fin šmek, nisam fan ovih sint nadrkavanja jedino inače deluje kul, probao bi def. da sam ultra wide master rasa

Mislim deluje bolje nego FC6 props to ubi

aplkyaa5jil71.jpg

Odličan vest ako je istina, jedna od najbolji igara 7. generacije

Cekaj, ako sad Rockstar ima prava na Max Payne fransizu, to znaci da jedino oni mogu da odrade remaster keca i dvojke, ili je kec i dvojka ostalo vlasnistvo Remedy-a?

Cekaj, ako sad Rockstar ima prava na Max Payne fransizu, to znaci da jedino oni mogu da odrade remaster keca i dvojke, ili je kec i dvojka ostalo vlasnistvo Remedy-a?
Yup, zapravo TakeTwo je vlasnik Max Payne francize, Rockstar je samo kupio/dobio/iznajmio prava na francizu da bi odradio Max Payne 3.

Dobar primer koliko voiceacting moze da utice na prezentaciju cele igre. Ove glumce kao da su sakupili sa ulice [ili su sami developeri davali glasove].
Zar nije nekako cool sto je tako trashy?
Sto je prenaglaseno, sto je rough, kao i ceo setting?

Nekako mi to jeste cela poenta i bas mu to daje smek.

Nisam dao pozitivnu ili negativnu kritiku.

IMO, trejler jeste efektivan, igra se cini unikatnom sa svojim settingom i stilom. A da li ce biti dobra za igranje, to ce odluciti desetine drugih faktora koji ne mogu biti vidljivi u trejleru.

I meni takodje, danas izlazi za PS4/PS5 za ostale platforme se ne zna jos uvek je TBA.

Sta bih dao za novu infamous igru :)

Back
Top Bottom