• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Onda su loše uradili jer su Alieni uvek bili strašni u starijim fps igrama tipa Trilogy, AVP....
Meni ni tamo nisu bili strashni (pojavom) kao ni u Alien: Isolation. Loshe sam se izrazio. Dakle, sam njihov izgled u bilo kojoj igri ili filmu nije strashan jer nema nichega shto nismo videli. Nishta nas ne mozhe iznenaditi. Poznajemo im anatomiju bolje nego nashu. :ROFLMAO: Na to sam mislio.

Alien: Isolation je strashna i veoma napeta igra.

kapiram sta yuka prica. alien meni nije bio strasan. atmosfera je bila dobra i napeta, ali strah je proizilazio iz zelje da te ne uhvati i da moras da ponavljas deonicu po stoti put 😄 vise sam se plasio onih androida, oni su mi bili jezivi

Sramotno, to je lektira.
Vucem vec godinama goty izdanje u backlogu i uvek upalim i igram neku glupost. Ali moram da overim cim zavrsim Sekira definitivno.

@DieH@rd E procitao sam vec za TAA, thx brt :)

A sto se tice Aliena meni jesu bili jezivi pogotovo u Alien Trilogy kad se setim onog radara kada pocne da pisti i da upozorava da je Alien negde u blizini bas je bilo jezivo iskustvo tada.

Ne bih rekao da je Alien: Isolation potcenjena igra.

Napeta ume biti, ali Alien sam po sebi nije strashan s obzirom da si ga video bezbroj puta u filmovima, stripovima i igrama. No, definitivno odigraj igru, meni je u samom vrhu Amnesia-like igara.
Zar ti nisi bese igrao sve redom Amnesia i slicne igre?
Mislim da ti mnogo bolje poznajes gameplay tog tipa i sve moguce fazone sto koriste dizajneri nivoa, pa ti je zbog toga mozda bilo manje unikatno iskustvo.

Meni je sa mnogo slabijim poznavanjem zanra bilo bas bas fenomenalno.
Nije mi smetalo ni malo sto tacno znam kako Alien izgleda.

U krajnjem slucaju i Aliens sve znas? Pa je i dalje super.
Ili recimo Monolith-ov AVP 2, bas sve je uzeto iz Aliens i Predatora i opet je vrh zanra.

Mislim da ti mnogo bolje poznajes gameplay tog tipa i sve moguce fazone sto koriste dizajneri nivoa, pa ti je zbog toga mozda bilo manje unikatno iskustvo.

Meni je sa mnogo slabijim poznavanjem zanra bilo bas bas fenomenalno.
Nije mi smetalo ni malo sto tacno znam kako Alien izgleda.

U krajnjem slucaju i Aliens sve znas? Pa je i dalje super.
Ili recimo Monolith-ov AVP 2, bas sve je uzeto iz Aliens i Predatora i opet je vrh zanra.

Jesam, ali nije meni problem u iskustvu, vetj u samom dizajnu Aliena. Srce mi je lupalo ludachki, bio sam konstantno napet, ali kad god bi se Alien pojavio bilo bi "uf, dobro je, eno ga". Mnogo je strashnije bilo kada chujem kako trchi u nekoj prostoriji blizu mene, ili kada chujem onaj zvuk kada se pentra u ventilacioni sistem.

Dakle, igra je odlichno iskustvo, nije preterano pumpanje sa jumpscares kao Outlast serijal, shto je uvek plus, ali sama pojava Aliena mi je vishe izazivala olakshanje nego nelagodu. Mnogo mi je bio strashniji dok se ne vidi, a ono njegovo trchanje kada skapira igracha i zaletje se da ubije mi je bezbroj puta izazvalo aritmiju.

Vucem vec godinama goty izdanje u backlogu i uvek upalim i igram neku glupost. Ali moram da overim cim zavrsim Sekira definitivno.

@DieH@rd E procitao sam vec za TAA, thx brt :)

A sto se tice Aliena meni jesu bili jezivi pogotovo u Alien Trilogy kad se setim onog radara kada pocne da pisti i da upozorava da je Alien negde u blizini bas je bilo jezivo iskustvo tada.
Priznajem samo VHS vibe X360 verziju. :D

Jesam, ali nije meni problem u iskustvu, vetj u samom dizajnu Aliena. Srce mi je lupalo ludachki, bio sam konstantno napet, ali kad god bi se Alien pojavio bilo bi "uf, dobro je, eno ga". Mnogo je strashnije bilo kada chujem kako trchi u nekoj prostoriji blizu mene, ili kada chujem onaj zvuk kada se pentra u ventilacioni sistem.

Dakle, igra je odlichno iskustvo, nije preterano pumpanje sa jumpscares kao Outlast serijal, shto je uvek plus, ali sama pojava Aliena mi je vishe izazivala olakshanje nego nelagodu. Mnogo mi je bio strashniji dok se ne vidi, a ono njegovo trchanje kada skapira igracha i zaletje se da ubije mi je bezbroj puta izazvalo aritmiju.

Da, kapiram skroz.
I meni je ovako izgledao 2nd playtrough

tumblr_neh2i8bXbO1r86qtto3_500.gif

ali samo na nightmare težini, a ne kao čodi na easy
Yup, samo na hard! Nema mnogo smisla igrati na manjim tezhinama, pogotovo jer ni taj hard nije preterano hard (josh manje ako imash dovoljno predmeta koje bacash kako bi odvukao pazhnju osmom putniku).

I meni je ovako izgledao 2nd playtrough

U drugom osnovne je uchiteljica zvala mamu da popricha s njom jer sam opisao Aliens u sastavu "moj omiljeni film". Kasnije se nije cimala kada smo od plastelina pravili zoo vrt, a ja sam pravio Aliene. Obozhavam ih od kada sam bio klinac. Moj prvi "music video" je bio Alien Resurrection isechci uz Slipknot muziku. Prelepi su mi.

Nego, da li je neko mozhda igrao ovo?

Deluje mi interesantno, ali ne bih da se zaletjem s troshenjem para, pogotovo ne sada kada ih nemam. :D

Mislim da ti mnogo bolje poznajes gameplay tog tipa i sve moguce fazone sto koriste dizajneri nivoa,
Ima još takvih igara, igrale su se. Al prosto ja sam konkretno naveo igre koje su u to vreme prve ozbiljnije predstavile Ejliena u igrama i bilo je zajebano. Novi nisam igrao al def. Deluje manje zajebano. Znači kažem kako mi izgleda ne sudim kakva je igra

Ima još takvih igara, igrale su se. Al prosto ja sam konkretno naveo igre koje su u to vreme prve ozbiljnije predstavile Ejliena u igrama i bilo je zajebano. Novi nisam igrao al def. Deluje manje zajebano. Znači kažem kako mi izgleda ne sudim kakva je igra
AVP kampanja s marincem... fuck that noise. Mislim da bih se i sada cimao da igram to.

Jeste strašna je kampanja. Ali mi je i Alien kampanja picikato, pogotovo što krećeš od embrionske faze pa napreduješ i napeto je. Ali kasnije kada postaneš tihi ubica. :D

Daleko bilo. Više sam išao na tu referencu kada se utripuješ i postaneš tuđinski ubica. Reci Tuđin i Agent 47 crossover, ne bi se znalo ko tu koga i zašto, koka!

Meni je u Izolaciji, alien strašniji nego li i u filmovima, najbolje odrađen alien mi je tu, a igra neverovatno prijatno iznenađenje, nekako se nije očekivalo da će toliko pokidati.
POV, dizajn, atmosfera, grafika, vrhunski AI aliena, gameplay.

AVP kampanja s marincem... fuck that noise. Mislim da bih se i sada cimao da igram to.
meni tu recimo nije bio problem jer je igra više akciono nego horor usmerena, prešao sam igru bez problema. u isolation bukvalno nisam mogao ni da dočekam aliena, previše mi je stvaralo anksioznost sve.

meni je ostalo u secanju kada je ortak kupio neku graficku i zove da je testiramo sa avp1 valjda
secam se ogromnih metalnih vrata, ja marinac, drndam vrata da se otvore....otvore se a tamo mrak i hodnik ofc
gledam hodnik, gledam ortaka, gledam hodnik....necu unutra...znaci necu!
napravim nekako 2 koraka i jebeni radar blipne onaj jezivi!!!! zvuk
i ja odjednom role play-ujem marinca ali ne iz Aliens sveta nego celavog znojavog debelog crnaca sa minigunom iz Predatora
da..ubio sam mrak, bacao bombe i pucao....i palio gasio svetla i pucao...i ko zna sta sam jos kliktao dok konacno nisam cuo smeh ortaka iza sebe i nekako se vratio u normalu
puko sam sve fear check-ove, vido nisam aliena (niti sam zeleo da nastavim da igram haha)...al kad se zavrsila "bitka" osecao sam pobednicki anyway

a avp2 lol sada sam se setio i toga
2 ortak zove me dodji dodji, instalirao video beam milion metara plus sve to na nekim ogromnim zvucnicima etc
namestio me gde treba da sednem tj legnem....tastura mis i avp2 alien kampanja
isuse kolko je to neprijatno iskustvo bilo...em je sve jezivo tako ogromno i glasno em mi se bacala pegla kako se mrdnem

ortak je igrao (vise puta) tako celu kampanju, nije bacao pegle al je zato jedno vreme bacao pogled na zidove i plafon gde bi mogao da se okaci

igrali smo i u lan-u (valjda) avp2 jedno vreme, imali smo neka "kucna pravila" posto je predator bio prejak
meh prisecam se slabo...ali ostalo mi je u secanju da smo bas volelo to da igramo:)

Last edited:
Back
Top Bottom