The Elder Scrolls VI Is Still in a Design Phase, Todd Howard Says
According to Bethesda's Todd Howard, The Elder Scrolls VI is still in a design phase, although the team is already checking the tech to power it properly

Last edited:
Ne kapiram sto su stali sa serijalom, dal se lose prodavao Max Payne 3 ili koji je razlog... odjednom stadose, ko sa Splinter Cell-om.Prodali su davno Max Payne franshizu Rockstaru dok su se mucili da naprave Alan Wake [bolna izgradnja je trajala 5+ godina, prvo je to bila open world igra koju su prepravili u singleplayer].
Rockstar je napravio Max Payne 3. Od njih trazi nastavak.
Max Payne meets Juzni Vetar Gas. Preorder day 1.Ja bi četvorku u Bugarsku snažno.
Bože me sačuvaj, pre sam se setio one epizode Gomore u BugarskojMax Payne meets Juzni Vetar Gas. Preorder day 1.
edit.
Plus kada bi Rade Serbedzija bio glavni negativac uzeo bi collectors edition bez problema.
Ne nego zato što su napravili od lika generičkog propalog neubedljivog pijanca. Jako originalno izbegavanje stereotipa nema šta.Mnogi ga mrze što nije bilo ponavljanje istog mesta i noir stereotipa.
Posto zavrsavam binge Peaky Blindera veceras, mogao bi da opalim Gomoru hvala sto si me podsetioBože me sačuvaj, pre sam se setio one epizode Gomore u Bugarskoj