• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Prodali su davno Max Payne franshizu Rockstaru dok su se mucili da naprave Alan Wake [bolna izgradnja je trajala 5+ godina, prvo je to bila open world igra koju su prepravili u singleplayer].

Rockstar je napravio Max Payne 3. Od njih trazi nastavak.
Ne kapiram sto su stali sa serijalom, dal se lose prodavao Max Payne 3 ili koji je razlog... odjednom stadose, ko sa Splinter Cell-om.

To mi je napotcenjeniji deo serijala. Mnogi ga mrze što nije bilo ponavljanje istog mesta i noir stereotipa. Ali treba skinuti Rockstaru kapu, napravili su baž živahan svet, stavili Max koji je pukao i ne razume jezik, i tek posle nekoliko prelaženja se sve kockice slože. Multiplayer mod mi je bio jedan do najdražih na PS3.

I naravno ova jebena traka

Treba nam Max 4 definitivno. Neki Mexico setting bi legao fino.

Rusija bi bila očigledna i bezveze, više sam za neki pakao poput Tajlanda ili recimo Australija.

Max Payne meets Juzni Vetar Gas. Preorder day 1.

edit.

Plus kada bi Rade Serbedzija bio glavni negativac uzeo bi collectors edition bez problema.
Bože me sačuvaj, pre sam se setio one epizode Gomore u Bugarskoj

Mnogi ga mrze što nije bilo ponavljanje istog mesta i noir stereotipa.
Ne nego zato što su napravili od lika generičkog propalog neubedljivog pijanca. Jako originalno izbegavanje stereotipa nema šta.

Plus generalno besmislena priča sa gomilom facepalm dijaloga.

Nisam ni ja gledao imao sam samo dojavu kad je izašla ta ep da čekiram. Planiram nekada celo def.

Bio je MP3 isto dobra igra, ali promenili su previše likove, priču, svet... Bez noira nije to to, on je neizostavan za ovakvu igru, barem meni... zastranili su previše i sad ne mogu da nastave.
Alan Wake mi barem donekle zapuši te rupe.

Ubili su serijal nažalost iako je gameplay bio rock solid.

@Apex ne bih usaglasio.

Imao sam slično mišljenje u vezi priče kada sam prvi put obrnuo igru. Ništa mi apsolutno nije bilo jasno. Kao i samom Max Payne, on je prebegao iz svojeg prirodnog habitata u tu zemlju gde preovlađuje jako siromaštvo i bogatstvo...

Zato sam posle drugog puta skapirao čitav zaplet, sve one momente gde mi ništa nije imalo smisla i kako je Mika povezan sa Žikom, i što ne dobijamo dovoljno informacija, i kliknulo mi je, Rockstar je napravio full on Max Payne doživljaj gringa u svetu u kojem nema šta da traži i uspešno priveo trilogiju završetku koji je bio dosledan samome Payne.

Sve što se desi Max-u i bogataškoj porodici koju pokušava da zaštiti dovodi na videlo kako je to sve korumpirano i povezano sa raznim kriminalnim grupacijama koji gledaju samo svoje interese, proširenje teritorije i novac i kokaniđa. Nula humanizma.

Ono što se ljudima evidentno ovde ne dopada, nedostatak stripovskih animacija i što je ovde sve prošarano kroz neprijatni filter distorzirane slike i zvukova zbog prevelikog unosa alkohola i narkotika koje guta. I fali vam ista stvar, ali znate kako se kaže, ako jedeš jedan te isti obrok konstantno, zgadiće ti se...

Evidentno je da će postati ogorčen i čangrizav, posle svega što je preživeo i pregurao. Ovaj kraj ima smila i dobra je tačka na serijal.

3 dođe kao neki noviji film Michael Mann, haotično je, natopljeno tenzijom i patosom, i šuri i dalje kao u zlatno vreme.

Last edited:
Lepp opisano, meni se posebno svidja to što on celu igru fejluje da spase sve redom, iako je motivisan isključivo zbog privatnog gubitka da bude profesionalan. I onda prelazi granicu kada vuče po zemlji ljude sa otkinutim nogama, spreman da im tek zakorča život...ah taj Rokstar.

Meni je najveći problem bilo konstantno seckanje igre, na svaka dva minuta ide neki cut scene, najgore se su one nepotrebne gde gledaš kako lik otvara vrata i slično. Par puta počinjao igru i svaki put me to smori već u samom početku.

To kontam skroz. Baš eto pustio skoro Order 1886 kao daj da možda predjem opet. Medjutim ide scena mučenja, stiskaj x, kreće hodanje pa sinematik bekstva. Počinje igra silazim, šetam se polako sačekaj. Obrisao jbg.

Da, pola te igre su cut scenes, qte i šetanje. Ali bar kad krene napucavanje ne prekida ga toliko često :)
Meni je Order bio jako dobar jer sam tada tek uzeo PS4 i to mi je bila prva next gen igra, sad nešto sumnjam da bih mogao ponovo da je odigram :)

Back
Top Bottom