• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Retke su te grane industrije kao gaming gde mozes komotno ignorisati vecinu stvari koje ti musterije kazu jer znas da ce na kraju ipak dati pare, ako ti znas bolji pridev slobodno me ispravi.

Ne znam, ali na kraju si bio u fazonu neka kupuje ko šta želi, očekivao bi neku restrikciju kao predlog ili ukidanje nečega. Primedba stoji prepakivanje se sada traži više nego što se nudi.

Nikakve akcije me ne zanimaju, tolika budala nisam da se raspravljam sa bilo kim za njegovo dobro.

Atari is shaking up its business strategy once again. Today the company announced that its board of directors has signed off on a new approach centered around making premium games for PCs and consoles, with reduced emphasis on mobile and free-to-play games.

lol

Ekstra sad ne moram da žurim sa Odisejom i Valhalom, gotovo sa sp igrama

U tome je i problem - prestali su da prave AC sa pricom i sustinom od 15-20 sati i prebacili se na random history RPG grindovanje od 50-150 sati.

Ubisoft smećari. Ali dobri su im dzemperi.
Problem mozda tebi. ja bas ove nove obozavam imam preko 200h u odyssey :)

Nisi me razumeo. Okej su te igre, ali to nije Assassin's Creed.
U tim igrama pre svega nismo assassini nego ratnici. A o svemu ostalom vezanom za pricu serijala i sam serijal i da ne pricamo.
Poceli su da prave igre za ljude koji ne vole Assassin's Creed. Tuzno ali istinito.

U Valhalli su dosta "Creed stvari" popravili i zadovoljili u odnosu na raspalu Odiseju, ali nazalost to ce sve najverovatnije (ponovo) da padne u vodu (u narednoj igri). Kvalitetni ljudi su otisli, a redjaju se samo lose odluke.

Najveca je steta sto se nisu distancirali od AC imena, pa da im ovo bude neki novi IP a u istom univerzumu. Kao sto i Watch Dogs jeste.
Niko se ne bi zalio. Nikome ne bi smetalo.

Ja te prve AC-ove ne bih mogao da zavolim ni na silu, sva sreća da su napustili taj smoran koncept i krenuli da prave ono što valja i ono što masa ljudi vole, a ne ta beznačajna grupica fanova smornih prvih delova.
Sva sreća, uvideli su gde su pare, tako da nikad više neće nastaviti sa tom originalnom AC pričom.

Nemoj tako ostro, iskljucivo i sa visine - ipak je najveca vecina ljudi ona kojoj se svidjaju i jedne i druge igre. Ali naravno, ne zbog istih stvari.

Steta, trebao si da probas da igras tamo negde 2007-2009, a ne 10 godina kasnije.
Mada ako u startu jos par godina pre toga nisi voleo ni Sands of Time trilogiju, sve je jasno - nije to za tebe nikada ni bilo. (y)

Back
Top Bottom