• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Koliko se sećam intervjua koji je dao Mikami, previše je EA izmena napravio u igri vodeći se Excel tabelama. Bilo mu je krivo što igra nije ispala onako kako je Suda51 zamislio.

Kod te igre je jako velik uticaj imala 8-4 ekipa koja je lokalizovala igru na engleski, posto je scenario imao fokus na zajebanciju i sale koje su vezane za sex i sl, pa obican prevod sa japanskog na engleski tu nije mogao biti direktno iskoriscen.

U cemu je problem Chody, kradja je kradja. Nek proba na sudu da dobije pare ako vec direktno Capcom nije hteo da je plati. Niko tu nije svetac, svi pokusavaju sto jeftnije da prodju.

Pre ce biti realnije da je neko nekada skinuo to u Capcomu i da nisu ni znali da nemaju licencu.

standardno guglanje, mozda ni nisu skinuli od nje nego je neko drugi skinuo pa uploadovao na neko drugo mesto

Last edited:
Nadam se da neće propustiti priliku da ubace gomilu stvari koje nisu završile u finalnoj igri, i onaj idiotski kraj malo 'tweak-ovati'.

Remedy trenutno pravi ili priprema:

Control 2
Control MP Spin Off (Project Condor)

Alan Wake Remaster
Alan Wake 2

Vanguard (another MP game)
CrossFire X campaign

Mašala.

Vrhunske knjige i prethodne su bile kidanje, naručio sam bio neku za SNES al počela Korona taman i vrnuli je nazad.

Remedy trenutno pravi ili priprema:

Control 2
Control MP Spin Off (Project Condor)

Alan Wake Remaster
Alan Wake 2

Vanguard (another MP game)
CrossFire X campaign

Control mi se nesto ne svidja, presao sam je... radujem se samo zbog AW Remastera i pre svega dvojke... nego steta sto ne rade jos nesto sa Max Payne-om...
Hmmm au da, prodali su debili prava Rockstaru koji su izdali jednu igru (trojku) i to je to 🤬

nego steta sto ne rade jos nesto sa Max Payne-om...
Prodali su davno Max Payne franshizu Rockstaru dok su se mucili da naprave Alan Wake [bolna izgradnja je trajala 5+ godina, prvo je to bila open world igra koju su prepravili u singleplayer].

Rockstar je napravio Max Payne 3. Od njih trazi nastavak.

Back
Top Bottom