• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Ovo su ti one fukse koje tuze Ronalda, Lebrona itd za silovanje, a ljudi ne znaju sta ce sa parama, i mogu svaki dan da menjaju manekenke. E tako i ova, oce da se ogrebe od velikog Capcoma.

tenor.gif

Pa i jeste od nekih ljudi koji su radili na ranijim Persona igrama.

Posto nemamo temu za Fallen Order, javicu ovde da je u rad neceremonijalno pustena nextgen verzija igre.

PS4>PS5 upgrade je free, ali nova licenca prvo mora da se "kupi" besplatno na Store-u. Samo trazite "Jedi" i iskocice listing za upgrade. PS5 verzija je teska 47GB.

img_20210611_123655wckt4.jpg

The attackers claimed to have downloaded source code for games such as FIFA 21 and for the proprietary Frostbite game engine used as the base for many other high-profile games.
News of the hack was first reported by news site Vice, which said some 780GB of data was stolen.

Simpatican mi je ovaj detalj "od kreatora fallout 4", kao da 76 ne postoji, ajde da ga ne spominjemo nego prethodnu uspesniju igru 😄.

Spominjali su 76 večeras, neke nove dlc itd bilo trejlera.

Mislim ok to je drugo nešto al ipak spominju ga

Valjda je ovo okej mesto za ovo:

On their product lifecycle webpage, Microsoft has confirmed that Windows 10 Home, Pro, Pro Education and Pro for Workstations will be retired on October 14th 2025.

Da bacim info i ovde, 6. jula stize nextgen update za prvi Plagues Tale [mozda ce istog dana stici i na PS+]. Takodje, stize i streaming verzija za Switch.

If Hunter S. Thompson, Philip K. Dick, and Joe R. Lansdale wrote a video game

Fino izgleda, prodali su me sa atmosferom, i muzikom, a kada nabrojiš takve njuške moraće nešto dobro da ispadne iz papazjanije.

Def više SUDA 51 iz Japana nedostaje a manje ovih zapadnjačkih što prave igre po anketama sa interneta sve im pocrkalo

Smrt ok i zabavnim igrama samo ekstremno, da ljudi ili mrze ili da se kunu.

Back
Top Bottom