• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

^to. Hello Games moze da radi tako jer mali broj developera radi na igri, a ostatak studija zaradjuje sada i preko publishinga drugih [externih] indie igara.

Neko je vetj pisao o ovome, ako se dobro setjam, ali evo imamo i video:

Super mi je slushati gospodina kako pricha kao likovi iz video igara, a i Miyamoto kako spominje visinu lika :ROFLMAO:

Drugaciji je art direction, ne bih rekao da je bolje. Mislim meni ovo deluje skroz korektno, videcemo kad bude snimaka i to, ali ovako sa ovog klipa je kul.
ako su ciljali artstyle polupane ps2 igre uspeli su u fulu. 🤣
Salu na stranu ti se bavis pravljenjem igara trebalo bi bolje da znas, sacekacemo pa videti.
Ali da sam Konami bio bi me blam da izdam takvu igru posle Blazing Chrome.

ako su ciljali artstyle polupane ps2 igre uspeli su u fulu. 🤣
Salu na stranu ti se bavis pravljenjem igara trebalo bi bolje da znas, sacekacemo pa videti.
Ali da sam Konami bio bi me blam da izdam takvu igru posle Blazing Chrome.
Ukusi jbg. :D Deluje da moze biti kul, su dali neki datum?

Gledam sad na yt, deluje da je tres bitrate i reza jbg, ako izadje i za pc, poterace se to u 4k, jos neki mp bice zabavno kontam. Dosta me podsecaju aseti na Metroid ovaj poslednji.

Tiče se i igara (The Wolf Among Us). Bill Willingham kaže da su od sada Fables, uključujući i sve spin-offe kao što je The Wolf Among Us, u javnoj domeni, citirajući niz nesuglasica s DC-jem kao razlog za tu odluku. Ne znam baš koliko to išta znači u praktičnom smislu, ali zanimljivo u svakom slučaju.

379327708_4419582901600184_4262057550086530545_n.jpg

Back
Top Bottom