• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Kada te ne bude mrzelo, molim te pojasni to u nekom duzhem postu. Bash bih voleo znati kako to, da li je samo do lepljenja ultra realnih tekstura? Da li bi se tako neshto moglo odraditi pre 10-20 godina? Pa eto, kad imao vremena pojasni pls :3
Kada me me bude mrzelo šŸ˜‚ Ali da, teksture, pbr shaderi i rt svetla sada. Fotogrametrija naravno, ali ovaj je kao nije koristio.
Mogao si imati slično pre 20 godina za to sto je bilo maksimum tad.

Last edited:
Toliko mi novi SR nije bio to Ŕto treba da sam se pretvarao da igra ne postoji joŔ nakon prvog trailera.

Subliminal je delovalo kul sve dok nisu pokazali ono bitje, hjoooooj kakav raspad, shteta.

Nisam pratio deŔavanja, Ŕta EA je kupio licencu za Ŕtanc WRC igara? Koliko vidim dev je Codemasters. Znači nema viŔe DiRT Rally-a?

Jbt nije normalno koliko su devovi ulozili u No mans sky lol Posle onog shitty launch-a samo sevaju sa updateima. I to sve for free bukvalno nisu normalni. Nijedan drugi dev ne podrzava ovoliko dugo svoju igru bez milion DLC-a i cash shopova i slicnih gluposti.

Jbt nije normalno koliko su devovi ulozili u No mans sky lol Posle onog shitty launch-a samo sevaju sa updateima. I to sve for free bukvalno nisu normalni. Nijedan drugi dev ne podrzava ovoliko dugo svoju igru bez milion DLC-a i cash shopova i slicnih gluposti.
Da, apsolutno druga igra u odnosu na onu na release-u. Pre neki dan sam u Starfailed thread-u okačio YT video koji pokazuje kakav je NMS danas posle gomile update-a i free DLC-a i prokomentarisao "No Man's Sky does what Starfield don't". ;) Evo tog videa.

Nisam video na netu da se ljudi oduŔevljavaju sa pričom u No Man's Sky i sa side questovima i stvarima koje možeŔ da uradiŔ....

oh wait....

Dying Light (1) je bukvalno imao konstantnu podrÅ”ku od izlaska igre do nedavno. Istom stopom ide i DL2 i imaće je joÅ” ohoho godina.

@eufrat
Sa jednom malecnom razlikom sto oni naplacuju sve te dodatke za DL 1/2 ;)

Ne kontam kako opstaju bez dodatnog prihoda od DLC-a, al eto autori NMS kazu da se moze ziveti samo od prodaje igre i moze se godinama isporucivati content.

Najgore je sto masa drugih developer-a nije ispratila ovaj nacin popravljanja svojih rushed naslova :/ I dalje dobijamo igre koje su sve samo ne zavrsene, al tako masa i njih ostane.

Last edited:
Ne kontam kako opstaju bez dodatnog prihoda od DLC-a, al eto autori NMS kazu da se moze ziveti samo od prodaje igre i moze se godinama isporucivati content.
Naravno da mogu da opstanu kada je igru radilo 4 osobe a sada ih valjda ima 17 ukupno u celoj firmi. Dok npr Techland (Dying Light) ima preko 400+ zaposlenih.

Back
Top Bottom