Zasluzuje itekako, prvo igranje kroz kampanju je dosta za odlicnu zabavu.A da li je Diablo 4 zasluzhio da bude na toj listi?
Awareness brings understanding svakako nije, da ne kažemo knowledge is power etc.ignorance is bliss zaista
Evo neceg "rizicnog i novog", sa velikim budzetom i totalnim odsustvom losih elemenata kao sto su always online, mikrotransakcije, premium season pass-ovi, itd. Ali nije MC90, so who cares.
Potrebno je i da valja nesto, a ne da samo bude rizicna i novaEvo neceg "rizicnog i novog"
COD uvek ima velik update ali naravno ne sabiras gb jer dosta stvari iz update-a zameni postojece fajlove na HDD.Palim konzolu kad ono COD MW2 automatski update od 80 gb [emoji51]. Jebote igra ionako ima 153 gb i sad ce imati preko 200gb. Samo da odigram kampanju i da ovi pošast brisem sa ssd-a. Kapiram kada bi ga ostavio tu imao bi preko 300 gb do nove godine.
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Nije to tesko, kul mi je koliko se ljudi ovim fasciniraju, a ovo je zapravo mnogo lakse napraviti nego bilo kakav stilizovan artBas dobro izgleda.
Podseca na Unrecord sa realisticnim drmanjem kamere i pokreta ruku.
"All art is made by hand, there is no photogrammetry. "
Well damn.
Mislim da bi imao problem igrati ovoliko realno nesto, pogotovo u vr. Da ides sa necim sto je realno toliko i ubijas "prave" ljude. Nisu igre stilizovane slucajno.Svejedno dal je teze ili lakse napraviti, poenta je da je to nesto novo, a ljudi opravdano zude za necim novim, kao i to da je prijatno za oko i realno... ovako nesto, pa jos u VR, savrsenstvo...
Da, koristio sam VR u vise navrata, ne bih imao problem sa hororom i celim tim realnim segmentom, ali da bi mogla da mi bude muka zbog samog koriscenja uredjaja, to da... tipa ne smeta mi kad stojim u mestu ili sedim, ali kad se krecem, pa jos ako je slobodna kamera, onda je zajebano dok se ne naviknes, a ja nisam dovoljno dugo koristio da bih se navikao, ali svakako, cak i ako se desi da se ne naviknes, mozes podesiti tako kretanje, da ti manje izaziva mucninu... kao sto je recimo teleport za pocetak.Mislim da bi imao problem igrati ovoliko realno nesto, pogotovo u vr. Da ides sa necim sto je realno toliko i ubijas "prave" ljude. Nisu igre stilizovane slucajno.
Ne znam jel si probao nekad vr, ali i najbezazlenije igre znaju biti opterecujuce.
Kada te ne bude mrzelo, molim te pojasni to u nekom duzhem postu. Bash bih voleo znati kako to, da li je samo do lepljenja ultra realnih tekstura? Da li bi se tako neshto moglo odraditi pre 10-20 godina? Pa eto, kad imao vremena pojasni pls :3Nije to tesko, kul mi je koliko se ljudi ovim fasciniraju, a ovo je zapravo mnogo lakse napraviti nego bilo kakav stilizovan art![]()