• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

U apotekama

Gde je Fort Solis?! Ni traga ni glasa opisima, danas je relase day, na steamu jos nista, coming soon pise a obicno pise za koliko sati se otkljucava? Ne kontam, ako nisu odlozili u zadnji cas 😬

Jesu to za sada unapredili izgled samo jedne sobe uz pomoc RTX Remix-a? Fino izgleda.

Probao Fort Solis i reko ajde da vidim kako U5 izgleda i radi, mogu reci doosta dobro izgleda, ali je i zahtevno. Igra stuca i padaju frejmovi i to na 4080, varira od 50 do 110... sve na High. Bogami ne znam, ne smem ni da zamislim kako bi tek neki full AAA U5 open world izgledao i sta bi trazio od hardvera tek.

Probao Fort Solis i reko ajde da vidim kako U5 izgleda i radi, mogu reci doosta dobro izgleda, ali je i zahtevno. Igra stuca i padaju frejmovi i to na 4080, varira od 50 do 110... sve na High. Bogami ne znam, ne smem ni da zamislim kako bi tek neki full AAA U5 open world izgledao i sta bi trazio od hardvera tek.
Oho, to već izašlo? Valja li igra? Gledam sad na YT, već ima full walkthrough-a, izgleda da je baš kratka (svega oko 3h).

Oho, to već izašlo? Valja li igra? Gledam sad na YT, već ima full walkthrough-a, izgleda da je baš kratka (svega oko 3h).
Izaslo da,da. Pa ne mogu dati ocenu jer 30min sam samo igrao, i za to vreme samo se setkao, otkljucavao vrata itd :D nista bukvalno jos nisam ni video o cemu se radi. Glasovna gluma je dobra, face su dobro animirane i lepo izgleda .. sad sta ceka dalje u igri , dal tu ima neke borbe ili je sve QTE pojma nemam :D
PS: seckanje imam jer sam malopre instalirao nove drajvere, pa uvek tako isecka maximalno dok shadere ne sredi ili sta vec.. ali to za 50fps to stoji i dalje ;)

Stadium Stampede stize u Fight Forever. A u nedelju najveci PPV svih vremena u istoriji profesionalnog wrestlinga, AEW All In u Londonu ispred skoro 90k gledalaca!

Pa napisao je da Stadium Stampede stizhe u Fight Forever igru :3

kakve veze imaju ovi paceri sa novostima o igrama isl?
Fight Forever je ime igre, a Stadium Stampede je 'cinematic' vrsta meca [no DQ na stadionu :D] koja je prvi put prikazana tokom pandemic lockdown-a kada su wrestling firme morale da smisle nove nacine za zabavu van praznih arena.

ok, vidim sad da ima i igra koju bar na steam-u skoro niko i ne igra, nzm kako se kotira na konzolama pored toliko ljubitelja ovog "sporta"

Back
Top Bottom