• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

ovaj senzibilitet zahteva inteligenciju, ne dodatne resurse. razmišljaj... 💡💡💡

OOOF. Svez sysreq za PC.

pc-spec-chart-v03-2160-hi.jpg.adapt.1456w.jpg

Lumen i Nanite traze danak krvi, ceo sysreq podrazumeva da je upscaling [DLSS/FSR/XESS] podesen na Quality. Proslo je to kod Remnant II, izgleda vise nema nazad, native rezolucije postaju proslost [sto je i bilo za ocekivati kada su mnoge konzolne igre davno pocele da koriste upscalere u svim modovima].

Konzole ce ciljati na 60fps gameplay, mada verovatno ce rendering rezolucije biti bas niske.

WTF Delta Force is back?

Kakav blast from the past imamo zadnjih nedelju dana... Outcast, Titan Quest II, sad jos ovo, sta li je sledece...

Nije mi se prihvatio edit iz nekog razloga sa moba.

Kakva su ovo sranja sa aktiviranjem nekog govneta na ruci i trčanje kroz metaka?!

To nema veze sa Delta Force igrom iz 90ih....

Nije mi se prihvatio edit iz nekog razloga sa moba.

Kakva su ovo sranja sa aktiviranjem nekog govneta na ruci i trčanje kroz metaka?!

To nema veze sa Delta Force igrom iz 90ih....
Da, ni meni se nije svidelo to kao neko ubacivanje super moći, Delta Force je uvek bio realan, vam pameti da ubace tako nešto.

Veliki sam fan prvog i drugog dela Delta Forcea ali ovo ne podseća na njih, više me podseća na neki mix Call of Duty i Crysisa.

Nadam se da neće otići u tom pravcu, izlizan je više taj COD fazon preterane akcije i skriptovanih scena, više bih voleo da je gameplay sporiji, u duhu DF-a, gde si birao misiju od par ponuđenih, birao početni loadout po svojoj proceni šta bi ti bilo najkorisnije i onda lagano čistio mapu od neprijatelja. Posle drugog dela se taj recept izgubio, krenuli su da kopiraju druge igre iz žanra koje su bile popularne u to vreme, time je igra izgubila svoj identitet i šarm i postala samo još jedan generički šuter u moru loših kopija.

Ne znam kako su se prodavali kec i dvojka, mozda su krenuli tim losim putem, ako su imali slabu prodaju, a sad deluje ko da su naziv Delta Force zadrzali samo da namame stare fanove, a igru napravili tako da se svidi nekim novim klincima, pa da navuku sto vise ljudi da kupe igru...

Koje su igre bile dobre u serijalu? Pretpostavljam kec.

Uhvatio sam samo Black Hawk Down i Team Sabre, tako da sam se iznenadio brojem igara u celom serijalu.

Nisam ni znao da je to bila PC eskluziva.

Kad sam video da ovo izlazi i za mobilne tel.ne ocekujem previse.
Pa kako drugacije, Delta Force je izvorno prava PC igra, secam se bese osnovna skola kad sam se odusevio prvi put tom igrom, i ta igra je nekako i prva bila uz Soldier of Fortune da zavolim vojne igre

Kupuju ih, sony se sprema da napravi cod killer

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Top Bottom