• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Immortals of Aveum Stuns in New Gameplay, But Its System Specs Are Really High​

MINIMUMRECOMMENDED
PERFORMANCE TARGET60 FPS @ 1080P LOW/MEDIUM SETTINGS60 FPS @ 1440P MEDIUM/HIGH SETTINGS
CPUIntel Core i7-9700 / AMD Ryzen 7 3700XIntel Core i7-12700 / AMD Ryzen 7 5700X
GPUNVIDIA GeForce RTX 2080 Super / AMD Radeon RX 5700XTNVIDIA GeForce RTX 3080Ti / AMD Radeon RX 6800XT
RAM16 GB16 GB
OSWINDOWS 10 64-BITWINDOWS 10 64-BIT
STORAGE110 GB (SSD strongly recommended)110 GB (SSD strongly recommended)

^ Videh juce taj trailer, ali nekako mi igra bas bezveze deluje...

Edit

Last edited:

Immortals of Aveum Stuns in New Gameplay, But Its System Specs Are Really High​

MINIMUMRECOMMENDED
PERFORMANCE TARGET60 FPS @ 1080P LOW/MEDIUM SETTINGS60 FPS @ 1440P MEDIUM/HIGH SETTINGS
CPUIntel Core i7-9700 / AMD Ryzen 7 3700XIntel Core i7-12700 / AMD Ryzen 7 5700X
GPUNVIDIA GeForce RTX 2080 Super / AMD Radeon RX 5700XTNVIDIA GeForce RTX 3080Ti / AMD Radeon RX 6800XT
RAM16 GB16 GB

Auf, bas jak sysreq, pogotovo za GPU.

Ovo je prva velika AAA Unreal5 Lumen+Nanite igra koju nije izbacio Epic. Bas me interesuje kako ce igra raditi na nextgen konzolama, i kakav hardver ce traziti sledece UE5 L+N igre ove godine [Silent Hill 2 Remake, Lords of the Fallen...].

Mozda ce ovaj prelaz na Lumen i Nanite biti razlog zasto ce mnogi hteti da predju na Pro konzole. :D

edit - DF misli da je min sysreq OK za UE5 L+N 60fps
yfEkZnd.png

Last edited:
Meni ovaj Immortals of Aveum ne izgleda ništa posebno

I ne izgleda ništa toliko posebno (sem milion particle efekata), ali ono šta meni najviše bode oči je to koliko je dosadna igra, makar iz ovog trejlera, Mehanika borbe i ceo taj sistem sa ovim moćima mi deluje ultra dosadno, sve je slično i svega ima previše - zbog toga ništa ne dolazi do izražaja i do nekog wow efekta. Sve se stopilo u ekran prepun generičkih moćima i česticama LSD boja koje nisu uverljive i time deluje sve dosadno.

Auf, bas jak sysreq, pogotovo za GPU.

Ovo je prva velika AAA Unreal5 Lumen+Nanite igra koju nije izbacio Epic. Bas me interesuje kako ce igra raditi na nextgen konzolama, i kakav hardver ce traziti sledece UE5 L+N igre ove godine [Silent Hill 2 Remake, Lords of the Fallen...].

Mozda ce ovaj prelaz na Lumen i Nanite biti razlog zasto ce mnogi hteti da predju na Pro konzole. :D

edit - DF misli da je min sysreq OK za UE5 L+N 60fps
yfEkZnd.png
Zato sam ja rekao da dzabe najaci gpu sad kad sve nove igre bice sve zahtevnije i zahtevnije i tako u krug uvek dupe pozadi steta samo sto platis debelo za to "dupe":D

@2CR4ZY I meni se ne dopada ali reko da postavim posto je drugacija od drugih FPS igara plus je radjena u UE5.Iskreno nista mi se ne svidja u igri a to kaze neko ko obozava magic

Inace, malo je lulzy da RTX 4070 koji je lansiran pre neki dan nije ni za recommended tier [mid-high podesavanja za nativnih 1440p60]. Ta graficka je slabija od 3080Ti.

Zato sam ja rekao da dzabe najaci gpu sad kad sve nove igre bice sve zahtevnije i zahtevnije i tako u krug uvek dupe pozadi steta samo sto platis debelo za to "dupe":D
Pa da, dosli smo do toga da je novi 4070 vec beskoristan za neke stvari, ni ne cudi sto se ne prodaje ni po MSRP ceni, vec su joj i spustili cenu, ali nije ni to pomoglo, mora 4080 minimum da se uzme... naravno ko zeli 4K, RT i PT, da je preko 60 fps.

MINIMUMRECOMMENDED
RAM16 GB16 GB
U min.sys.req. su trebali da stave i da komp ima najmanje tri RGB komponente, recommended 6, a za ultra doživljaj 10. Lepo bi se to sve uklopilo u ovaj šareniš iz igre, full kičeraj da bude. :rolleyes:

@2CR4ZY Native 4K sa PT-om u 60fps ne moze da obezbedi ni 4090, moze 15-ak fps-a. Sa frame generation-om u native 4K dobacuje do 40-ak fps-a.

Last edited:
Čuj RGB je kičeraj :rolleyes:

Znam da ne može, ali nisam želeo da zvučim suviše zlurado.
Takođe verujem da će vremenom popraviti perf PT-a, ipak je to nešto novo.

Upravo to, ko ima ukusa i ume da to podesi kako treba, kao recimo ja, i da se uzme kvalitetna RGB komponenta, a ne neko jeftino sranje...

Haha, jos boze kako si smesan.
Prvo, ti stvarno da kamera moze to lepo da uhvati kako to izgleda, izgleda 10x lepse uzivo.
Drugo, nisam ja to slikao da pokazem RGB, vec karticu koju sam tek ubacio u sistem, slikao sam graficku, a ne RGB, koji veruj mi mnogo bolje izgleda kad se podesi i pogleda uzivo.
Ne vidim sta ti tu smeta, osim sto slika ne pokazuje kako stvarno izgleda, mozda jedino sto boje na kartici nisu sihronizovane sa ostalim, to je zato sto ne moze... morao bih da skidam gigabajtov softver da bih podesavao RGB na kartici, a to ne zelim da radim, jer koristim MSI afterburner.

Najveca mana RGB-a je upravo ta sihronizacija i krv sam propishao dok nisam podesio memoriju da mi bude sihronizovana sa maticnom i kucistem, a ni dan danas to ne radi savrseno, vec moram rucno da podesim svaki dan.

Zadnje, ne znam sta ti vise smeta, sve boje sem grafe su sihronizovane, ako ti smeta taj rainbow efekat koji ide, to je nesto sto ubedljivo najbolje izgleda kad se vidi uzivo, ne moze to lepo da se uslika, ali samo zbog tebe probacu kad nadjem vremena da uslikam da vidis kako stvarno izgleda.

Ne trebam jos uvek, radi svoj posao kako treba, a kad uzmem jacu graficku, onda cu ga promeniti i vec ga imam, stoji mi tu u kutiji, vec jednostavno nemam potrebe jos uvek da ga menjam, lepse izgleda komp sa ovim box kulerom, nego sa tom skalamerijom sto imam.

Back
Top Bottom