• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Potvrdise da ce Humanity biti free za PS+ Extra/Premium pretplatnike on day1.

Stiže nam još jedan poluproizvod. Doduše ovo čudo od starta deluje trashy, a izgleda da će tako i raditi. Bitno da je RTX ON. :rolleyes: Samo Zeldara gaming spašava, slava joj! 💪

Lol, ovo je totalno neocekivano. Sahdowman se vraca!

IP je bio mrtav da mrtviji ne moze biti... ali eto Nightdive je uradio onaj remaster, i neko se zainteresovao da napravi nastavak.

Sansa za ovo je bila jos manja nego kada su Square/Platinum resili da prave nastavak od Nier-a. :D Shadowman je bio JANKY AS FUCK tih davnih dana, midtier igra koja je nestala maltene odmah posle premijere. Ako se ovaj IP vratio, maltene sve moze da se vrati!

Sećam se kad je izašao Shadow Man davne '99-e, da sam ga iznajmio za PS1 iz Sony kluba 😄 i da sam tih dana neposredno posle izlaska igre video istu kod drugara iz razreda koji se igrao na PC-u sa Voodoo 3 2000 grafičkom. Lele, bio sam u šoku kad sam video razliku u kvalitetu grafike. :oops: Kad sam stigao kući odmah sam se bacio na obrađivanje roditelja da mi treba nova grafička i da sam spreman da prodam PS1 kako bih kupio istu. Želja mi je uslišena, Sondža je otišao u Halo oglase, a nedugo potom sam i ja u kompu imao to legendarno parče hardvera. Ne sećam se samo da li sam imao PCI ili AGP model, mislim da je bio ovaj drugi u pitanju. Ah, good ol' days. 😌
A što se Shadow Man-a tiče, dobra je bila igra u svoje vreme.

Back
Top Bottom