• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Ja imam samo jednu boju unutra, al mogu da ih menjam. :D

Eto, imam staklo, pa da ne bude tamno.

Ko akvarijum bez svetla da ne izgleda.

LC-Power Cosmo Cool LC-CC95, ne svidja mi se kako izgleda u mom kompu, ne mogu sad da nadjem tu sliku, evo sa starog kompa:

Ruzno mi izgleda, takodje bi mi pokrivao RGB memoriju iz ugla kad gledam ka kompu iz kreveta ( i onanishem na RGB lepotu naravno)

treći donji vent bolje stavi kao rear exhaust.

nemam potrebe, odlicne su mi temp, po 60 nesto C, i za proc i za grafu... a svakako imam rezervni fan koji cu staviti pozadi ako nekad bude potrebe...

Last edited:
Nije los airflow, ovo kuciste je tako dizajnirano, ima dva ogromna ventilatora ispred, koji dovoljno jako uvlace vazduh unutra, tako da topao vazduh svakako izlazi iz kucista, sto se da osetiti kad se stavi ruka iza.
Takodje ako stavim taj kuler za proc sto imam, on ce svakako bacati vazduh van kucista, te mi nece trebati pozadi vent da izvlaci, iako mi ne treba ni sad.

0:30 demonstracija cirkulacije vazduha

a ti se onda nafataj rgb-ova, uzmi i rgb gace, one donose i 50% i to u Path Tracingu.

Nista ruznije od zatvorenog, neprovidnog kucista, ko neka dosadna kutija, nema nista da se vidi u njemu, bacis ga ispod stola da skuplja prasinu, samo da se ne gleda, a ovako lepo uzmes providno kuciste, stavis RGB unutra da sija, odmah bude veselo i dize raspolozenje, pa menjas boje u zavisnosti kako si raspolozen i da ne dosadi, milina 🤌 👌 :love:

🌈🌈🌈🟧🟥🟫🟩🟨

Jeste, ali bilo koji novi engine moze da prikazuje photogrammetry geometriju. UE5 to sada moze lakse uz pomoc Nanite sistema. Vecina studija koji koriste photogrametry ipak ostave da finalni proizvod bude "stilizovan", ovde toga nema, sve je brutalno realisticno.

Ovde je veca inovacija kako su realisticno prikazali drmanje kamere i lose mogucnosti kamere [blur pri pokretima, nemogucnost dobrog prikaza jako mracnih ili jako svetlih delova slike], kretanje lika, i sl. Dev kaze da je ovo samo za PC, ali pokreti ruku koja drzi pistolj kao da su automatizovani da se krecu kao da igrac drzi VR kontrolere.

I naravno najveca "inovacija" je sto je dev imao hrabrosti da prikaze jako realisticno policijsko nasilje, sto je bolna tacka za neke.

Nista ruznije od zatvorenog, neprovidnog kucista, ko neka dosadna kutija, nema nista da se vidi u njemu, bacis ga ispod stola da skuplja prasinu, samo da se ne gleda, a ovako lepo uzmes providno kuciste, stavis RGB unutra da sija, odmah bude veselo i dize raspolozenje, pa menjas boje u zavisnosti kako si raspolozen i da ne dosadi, milina 🤌 👌 :love:

🌈🌈🌈🟧🟥🟫🟩🟨
kupi lampu

koji moj ti hoćeš, kada ti kude rgb ti se duriš, kada hvale ti mudruješ
Tesko onom koga ti hvalis...
10 fps boost, kolko to glupo zvuci, niko ne uzima rgb iz razloga zato sto misli da ce dobiti +10fps-a ili zato sto misli da je brza od obicne "jer izgleda besno".
Uzimaju rgb samo zbog vizuelnog aspekta, a taj koji je izmislio to da donosi fps boost samo kako bi se rugao, dovoljno govori koliko je ta osoba ozlojadjena, kad mora da izmislja takve gluposti...
Stvarno ne znam sta je sa ljudima, svako ima svoj ukus, postuj tudji ukus, jel ja setam po forumu i rugam se HA HA, nemas RGB... na sta ti lici ovaj komp nemas RGB na njemu... eeee znas, imas 10 fps-a manje, zato sto nije RGB... ja to ne radim, jer ja postujem tudji ukus, dok neki vidim imaju problema sa tim sta NEKO DRUGI voli, jezivo. Mislim ok je da nesto ne volis, ali da to potenciras i podmesvas je zaista jadno, onako ko dete malo...
kupi lampu
vec imam lampu, ovo ne moze da se poredi sa lampom.

Back
Top Bottom