• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

General Comics Thread (Šta čitate i preporuke)

244793828_4426142060806812_2639934287290026775_n.jpg

ko još nije poručlio, topla preporuka za oba izdanja, sa tim što sam mislio da će Alien da bude daleko lošiji, ali je zapravo fina adaptacija i crtež nije loš jedino što me Alien zbog boje podseća na veliko falusoidno govance, ali možda je to samo do mene.

Noć seva šimike koliko je autor talentovan tip, i neverovatni i bizarni su pejzaži, moja jedina zamerka što je trebao da ide neki veći format za to da bi se što bolje videli detalji.

Superman Comes Out as Bisexual in DC Comics’ Latest​

The comics' new Superman of Earth, Jon Kent, discovers his identity in the latest issue of 'Superman: Son of Kal-El'

KwU8f9Z.jpg

Hah , cool. Do duse nisam ni citao nista o Jonh-u od kad nije klinac. Super Sons je strava.

Procitao sam prva dva broja stripa, OK mindless akcija koja pokriva celu ljudsku istoriju. Kao Highlander, samo ovde sa ratnikom koji radi za specijalnu organizaciju US vlade koja deli pravdu sirom sveta.

Apropo Lude ljubavi koju je Darkwood uradio. Skoro me nije razočarao prevod jednog domaćeg izdavača, osim što su preko google translate uradili sva imena zlikovaca, posve lenjo čak i za njih. I Mad Love kao strip mi nije ostavio baš tako jak utisak kao kada sam ga čitao kao klinac i gledao epizodu baziranu po njoj u The New Batman Adventures. Dobije se tu još raznih epizoda sa strane od raznih crtaća i scenarista, ali kvalitet nije ni prići nekim klasičnim epizodama The Batman Animated Series i crtež je zbrzan i boje su amaterski odrađene. Nemojte da kupujete ovo izdanje.

Nije on, iako se pričalo otkako su se zabratili na Jodorowskys Dune dokumentarcu, da postoji velika mogućnost. Postoji i kratki klip koji je predstavio animiranu verziju filma, koju su pre nekih 10 godina ili nešto jače krenuli da rade, ali niko poznat nije bio uključen. To je verovatno umrlo posle tih par minuta trejlera, jer niko nije hteo da podari novac da se razvije u dugometražni film.

Iskren da budem, ne želim dugometražni film Inkala, on je već dovoljno uticao na razne franšize i generalnu pop kulturu da bi i trebao da ostane samo u obliku stripova...

Ma znam, kačio bi on nešto na instagram do sad. Al baš me zanima da vidim ko je u pitanju

nevera. mada ne gleda mi se film inkal. strip u kolekciji mi je dovoljan. alehandrove filmove gledam zbog bolesti. uvek su likovi neki bogalji, napacene duse, bolesnici. jedino mu je tusk lep film. uporedicemo inkal kad izadje i fando y lis, zbog koga je jedva zivu glavu izvukao haha.

Back
Top Bottom