Meni je turbo-luzerski cimati se oko ko prelazi igru na kojoj tezhini, pa i na koji nachin. Ko zheli izazov, ima very hard, ko zheli normal... ima normal, a ko zheli da odigra radi priche, ima easy, plus su tu cheat codes. Tripovati se oko kako neko drugi igra neku igru je bash tiny dick energy.
Pricham o onima koji nisu novinari.
Za novinare me boli kurac, ionako vetjina gaming review sajtova sluzhi za reklamiranje proizvoda, a ne za review. Forice da se Ubisoft igrama ne daje ispod 8/10 i slichno, dizanje u nebesa prosechnih igara koje su bleda kopija druge igre zarad dzhempera i nekakvog shatro gradjenja komunikacije sa izdavachem (sisanjem kurca izdavachu)... zajebi to. Lepo pogledam gameplay video na YT ili popricham s ljudima na forumu/diskordu i uveren sam da na osnovu toga mogu doneti odluku da li da igram neku igru. Ispushtam ogromno govno na 99% gejming sajtova koji se bave opisima igara.
Kada vetj imam nerd rage momenat ovde, serem se i na YT reviewere koji daju 10/10 igrama pre no izadju, a bili su u studiju izdavacha gde su mogli pre svih da igraju igru, plus su im titrana muda.
Video gejming novinarstvo je sve samo ne novinarstvo.