• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Gaming related videos thread

Ma kako ne kako ne pogrešan trenutak za sve bkv, danas bi bolje prošla da izadje nego tad fazon
Suvise sam bio mlad i nisam umeo da cenim onoliki trud i originalnost, ali da danas bi svakako dobro prosao ovakav trud.

Vidi kakav trud i originalnost, NIJE BILO VREMENA ZA BILO ŠTO, 3d uleteo u prostoriju semteks na vrata svi dole

Ovo mi je vaistinu jedna od retkih igara koje bih voleo da imam priliku da odigram i pređem. Već sam toliko toga dobrog čuo, i da je na specifičan način iskorišćen Lovecraft materijal, i to na pametan način, danas se retko viđa.

Inače 100% bila osposobljena da radi na N64 bez expansion peka ali odvijala se migracija na GC nažalos i Nintendo naredio, tako da je i mene zaobišla. Imam original u šteku da se odigr.

Probao sam demo na Steamu nije lose mislim da izlazi 5-og avgusta. (igru inace radi 1 lik samo lol)

Nakon 25 godina i dalje se mogu jasno prisjetiti uvodnog fmv-a: "a bad man... fell from the sky..."
Heh, meni dopala igra na nemačkom: ein böser Mann ist vom Himmel gefallen. Prva prostoproširena rečenica na nemačkom koju sam učio da izgovorim.

Back
Top Bottom