JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,371
Ma kako ne kako ne pogrešan trenutak za sve bkv, danas bi bolje prošla da izadje nego tad fazonipak je Quake kec prevagnuo na skali.
Ma kako ne kako ne pogrešan trenutak za sve bkv, danas bi bolje prošla da izadje nego tad fazonipak je Quake kec prevagnuo na skali.
Suvise sam bio mlad i nisam umeo da cenim onoliki trud i originalnost, ali da danas bi svakako dobro prosao ovakav trud.Ma kako ne kako ne pogrešan trenutak za sve bkv, danas bi bolje prošla da izadje nego tad fazon
Nakon 25 godina i dalje se mogu jasno prisjetiti uvodnog fmv-a: "a bad man... fell from the sky..."Direktan nastavk je Skullmonkeys na Neverhood.
Slazhem se, shteta shto je onaj nastavak Alice nishta specijalno.Ovo i Undying mnogo jak kombo bio
Heh, meni dopala igra na nemačkom: ein böser Mann ist vom Himmel gefallen. Prva prostoproširena rečenica na nemačkom koju sam učio da izgovorim.Nakon 25 godina i dalje se mogu jasno prisjetiti uvodnog fmv-a: "a bad man... fell from the sky..."
Nisam smeo toSlazhem se, shteta shto je onaj nastavak Alice nishta specijalno.
ein böser Mann ist vom Himmel gefallen. Prva prostoproširena rečenica na nemačkom koju sam učio da izgovorim.