• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

Gaming related videos thread

RLM ekipa je pravila reklamu šŸ˜

edit: a jebo ih age-restricted. Reklama je za onu Trover Saves the Universe VR igru. Ne znam Ŕto su tek sad okačili.

@JackRaid04 Hvala na ovom contentu pregledao sam par emisija Intro-a i bukvalno se topim od nostalgije, planiram sve da poskidam da imam na hardu za svaki slucaj.

Godinama sam trazio jebeni Interactive koji je isao na NS plusu i pricali smo onomad @Nikola22 i ja u nekoj temi o ovoj emisiji... Elem ladno sam uspeo da iskopam kanal (pre bukv 10ak min) sa svim epizodama pravo ime emisije je bilo zapravo ''CyberNet'' a ime ''Interactive'' se koristilo za trzista van UK-a. (zato nisam ni mogao da pronadjem jer samo postoji pod imenom CyberNet na YT-u) Kakvo otkrice!

Cybernet (also known as Interactive) was a weekly video gaming magazine programme, originally broadcast overnight on the ITV network in the United Kingdom. The programme was commissioned by Yorkshire Television and produced by Capricorn Programmes[1] (who also produced the similar Movies, Games and Videos) and also aired on GBC TV in Gibraltar. It was also broadcast on various television stations all around the world.

Ne verujem da si uspeo da pronadjes mitski interactive sa ns+svaka cast!!

Back
Top Bottom